1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Giggs'den kırmızı kart yorumu

Giggs'den kırmızı kart yorumu

Manchester United'ın efsanelerinden biri haline gelen Ryan Giggs, Real Madrid maçında Çakır'ın gösterdiği kırmızı kart hakkında konuştu

A+A-

Hafta içinde oynanan Manchester United maçı, Cüneyt Çakır'ın Nani'ye gösterdiği kırmızı kart nedeniyle dünya futbol gündemine oturmuştu. Bu maçın bir diğer önemli noktası ise Kırmızı Şeytanlar için artık bir efsane haline dönüşen Ryan Gigs'in kariyerindeki 1000. resmi müsabaka olmasıydı.

Bu önemli karşılaşma sonundaki görüşlerini İngiliz basınına aktaran tecrübeli oyuncu, Cüneyt Çakır'ın gösterdiği kırmızı kartın ardından büyük bir şok ve üzüntü yaşadığını belirtti. Galli oyuncu, "Maç içinde yaşanabilecek her şeye karşı menajerimiz Ferguson bizi uyarmıştı, fakat onun uyarıları içinde kesinlikle hakem faktörü yoktu" dedi.

Maç boyunca gurur duyulacak bir performans sergilediklerini söyleyen  Giggs, "Kırmızı kart çıkana kadar her şey istediğimiz gibi gidiyordu ancak o karardan sonra oyunun kontrolünü kaybettik.  Yaşım gereği artık böyle durumları çabuk atlatabiliyorum ama genç oyuncuların psikolojilerini toplayıp bir sonraki maça hazır hale gelmeleri daha uzun süre alabiliyor" diyerek düşünlerini belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.