1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 'Geri zekalı!

'Geri zekalı!

Şükrü Saracoğlu'nda eşi benzerine ender rastlanacak bir olay yaşandı. UEFA gözlemcisi İtalyan Stefano Farina bile, “Bunu yapan geri zekalı olmalı” dedi

A+A-

Sarı-Lacivertliler bu sezon Avrupa’da yaşanan saha ve tribün olayları nedeniyle UEFA’dan ceza alarak, BATE Borisov maçına seyircisiz çıkmıştı. Bu önemli karşılaşmada tribün desteğinden yoksun kalan Fenerbahçe’ye cefakar taraftarları stat çevresinde toplanarak destek verdi. Ancak ne olduysa maçın ikinci yarısının hemen başında oldu. Nereden geldiği belli olmayan bir havai fişek sahanın içine düştü.

Gözlemci şaştı, kaldı

Yaşanan skandala, UEFA gözlemcisi İtalyan Stefano Farina sert çıktı... Sarı-Lacivertliler; meşale ve yabancı maddeler nedeniyle yine Farina’nın gözlemci olduğu Spartak Moskova maçında uyarı, M’Gladbach maçında ise ceza alıp, bu nedenle dün geceki karşılaşmaya seyircisinden yoksun çıkmıştı. Buna rağmen dün stat dışından atılan bir havai fişek, Migros tribünü tarafına düştü ve buradaki Türk Bayrağı’nın yanmasına neden oldu. Hakem, bu nedenle oluşan duman bulutunun dağılmasını bekledi. Maç sonrası bu konuyu yorumlayan UEFA temsilcisi, “Bunları yapanlar idiot (geri zekalı) olmalı. Hem Türk Bayrağı’nı yakıyorlar, hem de kulüplerinin yine ceza almasına neden oluyorlar” dedi. Bu arada olayı gerçekleştirdiği iddia edilen 5 taraftar tespit edildi ve gözaltına alındı.
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.