1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray'ın 14 maçlık galibiyet serisi yenilgiyle sona erdi

Galatasaray'ın 14 maçlık galibiyet serisi yenilgiyle sona erdi

Süper Lig tarihinin üst üste en çok maç kazanan takımı olan Galatasaray'ın 14 maçlık serisi Konyaspor deplasmanında sona erdi. Lider sarı-kırmızılı ekip, hükmen galibiyet dışında son kez Kasım ayında kazanan rakibine 2-1 mağlup oldu.

A+A-

SPOR Toto Süper Lig’in 26. haftasında perde Konya’da açıldı. 14 maç üst üste kazanarak Konyaspor karşısına çıkan Galatasaray, Ekim ayından sonra ilk kez puan kaybetti. Lider Galatasaray, geçen haftaki Atakaş Hatayspor’a karşı alınan hükmen galibiyet dışında son 9 maçında galip gelemeyen Konyaspor’a 2-1 kaybetti.

Yeni teknik direktörü Stanojevic ile çıktığı 5 maçta gol atamayıp sadece 1 puan alabilen yeşil-beyazlılar, 31. dakikada Rashica’nın golüyle 1-0 geriye düştü. 62. dakikada Konyaspor’un gol hasretini Soner Dikmen bitirdi. Oyuna 79’de giren Oğulcan Ülgün 90+3’te takımını, Galatasaray karşısında 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

ÜÇ GOL OFSAYTA TAKILDI!

Konyaspor 1-0 gerideyken 54. dakikada Diouf ile topu filelere gönderdi ancak yan hakem pozisyon bitiminde Diouf için ofsayt bayrağını kaldırdı.

Galatasaray ise skor 1-1’ken Rashica bu kez topu fileleri gönderdi ancak Kerem’in pasında ofsaytta olan sarı-kırmızılı oyuncunun gol sevinci başlamadan sona erdi.

89’da ise Konyaspor’da Çekici’nin ceza sahası içerisinden çektiği sert şutta kaleci Muslera topu çıkaramadı. Çekici topu filelere gönderdikten sonra formasını çıkarıp büyük sevinç yaşarken hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. Çekici çıkardığı forma sonrası sarı kart gördü.

Bu sonuçla lider Galatasaray 14 maçlık galibiyet serisini kaybettiği mücadele sonrasında 60 puanda kaldı. Konyaspor ise 34 puana yükselerek haftayı 8. sırada tamamladı.

Milli aradan sonra oynanacak olan 27. haftada Galatasaray, sahasında Adana Demirspor’u konuk edecek. Konyaspor ise Giresunspor deplasmanına çıkacak.

TFF 1. Lig'de günün tek karşılaşmasında;
Altınordu 2-1 Tuzlaspor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.