1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray veda etti!

Galatasaray veda etti!

Euroleague Kadınlar Çeyrek Final A Grubu'nda Galatasaray, Polkowice'ye mağlup olarak yarı final şansını yitirdi

A+A-

 

Euroleague Sekizli Finalleri'nde Polonya'nın CCC Polkowice takımıyla karşılaşan Galatasaray, salondan 58-51 mağlup ayrıldı ve gruptan çıkma şansını yitirdi. Sarı-kırmızılı ekip, gruptaki son maçını yarın ev sahibi Ekatarinburg ile oynayacak.

Galatasaray, Polonya temsilcisi CCC Polkowice karşısında maça iyi başladı. Lindsey Harding'in kaydettiği basketle Galatasaray, ilk 4 dakikayı 7-2 öne geçti. İlk periyodun kalan dakikalarında farkı artırmayı devam ettiren Sarı-kırmızılı ekip, Ann Wauters'in sayısıyla 11 sayı farkla öne geçti ve skoru 18-9'a getirdi. Temsilcimiz, ilk çeyreği 19-10 önde bitirdi.

Ancak mücadelenin ikinci çeyreğine Polkowice hızlı başladı. Galatasaray'ın hem hücumda hem de savunmada oyundan düşmesini iyi değerlendiren Polonya ekibi, ilk 4 dakikada 22-21 öne geçti. İlk çeyrekteki etkili oyununu bu periyodun kalan bölümünde de sürdüremeyen Galatasaray, soyunma odasına 9 sayı farkla 37-28 geride girdi.

İkinci yarıya 5-0'lık seriyle başlayan Galatasaray, ilk 5 dakikada potasında sayı görmedi ve farkı 4'e kadar indirdi. Sarı-kırmızılı ekibin bu çıkışına, Polonya temsilcisi 3 sayılık basketle karşılık verdi. Maçta uzun bir süre sayı olmadı ve Polkowice, çeyrek sonunda ürettiği sayılarla 44-35 önde olarak son çeyreğe girdi.

Temsilcimiz Galatasaray, bu çeyreğe de çok iyi başladı. Periyot başında bulduğu sayılarla farkı eritmeyi başaran Sarı-kırmızılı ekip, rakibinin bulduğu 3 sayılık atışlarla ise engel olamadı.

Galatasaray, bir ara 10 sayıya kadar çıkan farkı, maçın bitimine 3 dakika kala 50-47 ile 3'e kadar indirmeyi başardı. Ancak Polonya ekibi, son dakikaya girerken, farkı yeniden 8'e çıkardı. Maçın son bölümünde de maçı çevirmeyi başaramayan temsilcimiz Galatasaray, salondan 58-51 mağlup ayrıldı ve turnuvaya veda etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.