1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray erteleme istedi

Galatasaray erteleme istedi

Galatasaray, TT Arena'nın zemini nedeniyle Real Madrid rövanş maçından önce ligde oynanacak Mersin İdman Yurdu karşılaşmasının ileri bir tarihe alınması için Futbol Federasyonu'na başvuracak

A+A-

Şampiyonlar Ligi’ndeki kritik Real Madrid maçları öncesinde Galatasaray'ın en büyük sıkıntısı Türk Telekom Arena'nın zemini.
Schalke ile oynanan çeyrek final ilk maçında zemin nedeniyle her iki takım da büyük problemler yaşamış, konu UEFA'nın gündemine de gelmişti. Zeminle ilgili rahatsızlığı uyarı yazısıyla Galatasaray Kulübü’ne ileten UEFA, Real Madrid ile oynanacak rövanş maçı öncesindeki Mersin İdman Yurdu karşılaşmasının başka bir statta yapılmasını talep etti.
Şampiyonlar Ligi’nin marka değerine ve futbol kalitesine önem veren UEFA, Galatasaray-Real Madrid gibi tüm dünyanın yakından takip edeceği bir karşılaşmanın bozuk zeminde oynanamasını istemiyor. Ancak Sarı-kırmızılı kulüp, ligde şampiyonluk yolunda kritik haftalara girilirken Mersin İdman Yurdu maçının başka bir stada alınmasına sıcak bakmıyor. Mersin İdman Yurdu karşılaşmasını ileri bir tarihde yine Türk Telekom Arena'da oynamak isteyen Galatasaray yönetimi federasyondan gelecek yanıta göre UEFA'yı bilgilendirecek. 
Türk Telekom Arena'da zemin çalışmaları ise aralıksız devam ediyor. Çimlere düzenli olarak suni güneş ışığı veriliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.