1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray: 3 - Gaziantep FK: 1

Galatasaray: 3 - Gaziantep FK: 1

Galatasaray, Süper Lig'in ilk haftasında ağırladığı Gaziantep FK'yı ilk yarıda bulduğu gollerle 3-1 yenerek sezona galibiyetle başladı. 

A+A-

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim, yeni transferler Fatih Öztürk, Elabdellaoui ve Emre Kılınç, ilk kez bir resmi karşılaşmada forma verdi. 

Galatasaray'dan 2011'de ayrılan ve 9 yıl sonra yeniden dönen Arda Turan, sarı-kırmızılı formayı 3 bin 403 gün sonra bir resmi maçta sırtına geçirdi.

56 gün sonra Türk Telekom Stadı'nda maça çıkan Galatasaray'da Radamel Falcao, karşılaşmayı iki gol, bir asistle tamamladığı geceye damga vurdu. 

Sarı kırmızılılar golü erken buldu. 7. dakikada Feghouli'nin hafif sol çaprazdan şutunda top ceza sahasındaki Kubilay Aktaş'tan döndü. Pozisyonda devam kararı veren hakem Bahattin Şimşek, oyun durduktan sonra VAR'dan pozisyonu yeniden izledi ve Kubilay'ın elle oynadığına hükmederek penaltı noktasını gösterdi. 8. Dakikada penaltıyı kullanan Falcao, şık bir vuruşla topu filelere gönderdi: 1-0.

28. Dakikada sarı-kırmızılı ekip, farkı 2'ye çıkardı. Hızlı gelişen ev sahibi takım atağında Falcao'nun ara pasıyla sol çaprazdan ceza sahasına giren ve kaleciyle karşı karşıya kalan Emre Kılınç, topu Günay'ın üzerinden ağlara yolladı: 2-0.

40. Dakikada Galatasaray bir gol daha buldu. Sarı-kırmızılı takımda gelişigüzel uzaklaştırılan top sağ kanattaki Feghouli'ye pas oldu. Rakibinden şık bir şekilde sıyrılan Cezayirli futbolcu, bekletmeden pasını ters kanattan ceza sahasına hareketlenen Falcao'ya aktardı. Kolombiyalı futbolcu, tek vuruşla fileleri havalandırdı: 3-0.

Müsabakanın ilk yarısı sarı-kırmızılı ekibin 3-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Gaziantep FK, yeni transferi Andre Ribeiro'nun 53. dakikada ceza sahası dışından attığı şık golle farkı ikiye indirdi: 3-1. 

Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmayınca Galatasaray, sezonun ilk maçında Gaziantep FK'yı 3-1 mağlup etti. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.