1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Futbol, basketbol ve voleybol ligleri ertelendi

Futbol, basketbol ve voleybol ligleri ertelendi

Erteleme kararını Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu açıkladı...

A+A-

Türkiye Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Cumhurbaşkanımızın başkanlığında gerçekleştirilen Coronavirüs Değerlendirme Toplantısı’nda ve akabinde yapılan görüşmeler neticesinde; hentbol, voleybol, basketbol ve futbol liglerinin tamamının salgına yönelik alınan tedbirler kapsamında ertelenmesine karar verilmiştir” açıklamasını yaptı.

ÖZDEMİR: NİYETİMİZ 27 HAZİRAN’A KADAR…
Karar sonrası açıklama yapan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir de ertelemenin ne zamana kadar süreceği konusunda konuştu. Özdemir, “Hedefimiz en kısa sürede liglerin yeniden başlaması. Hem de seyircili. Bunun için en kısa sürede çalışmalara başlayacağız. Türkiye’nin olumlu gidişine göz önüne alarak takvimi paylaşacağız. Niyetimiz 27 Haziran'a kadar seyircili bir şekilde liglerimizi tamamlamak“ ifadelerini kullandı.

“YARIN KULÜPLERLE BİR ARAYA GELECEĞİZ”
Öte yandan Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil, cuma günü kulüplerle bir araya gelerek diğer detaylarla ilgili geniş kapsamlı bir görüşme gerçekleştireceklerini belirtirken, “Bugün yapılan toplantıda herkesin ortak fikirde olduğunu gördük. Bu kararın alınması sırasında konuşulan şeyler genellikle aynı duygular ve düşüncelerdi. Burada iş bitmiyor. Mühim olan hızlı bir şekilde çalışma yapacak ve kararlar alacağız. Önümüzdeki sürecin birçok değişik noktaları var. Mayıs ayında biten kontratlardan, finansal yöne kadar. Oyuncuların isteyeceği taleplere kadar bunları TFF ile tek ses haline getirmek durumundayız. Devletimizle süreci birlikte yürüttük. Artık hep beraber futbolda TFF ve kulüpler bir arada çalışıp takvimle ilgili planlamayı yarından itibaren yapacağız” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.