1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fernandes'e gece baskını!

Fernandes'e gece baskını!

Siyah-Beyazlılar'ın kamp yaptığı otelde dün saat 03.00'te oyuncular, yüksek sesle müzik dinleyen Fernandes'i şikayet etti. Yardımcı hoca Çetin kapıya dayandı, Portekizli alkollü çıktı

A+A-

Beşiktaş’ın kamp yaptığı otelde Manuel Fernandes rahatsızlığı yaşandı. Dün gece saat 03.00’ü gösterdiğinde oyuncular, kaptan İbrahim Toraman’ı arayıp, Fernandes’in odasından yüksek sesli müzik ve gürültü geldiğini belirttiler. İbrahim’e, bu yüzden uyuyamadıklarını ifade eden futbolcuların bu şikayeti üzerine ise hemen harekete geçildi. Kaptan, daha ne olduğunu anlamadan Fernandes’in hemen yan odasında kalan yardımcı antrenör Recep Çetin, Portekizli oyuncunun kapısına dayandı. Çetin’in ısrarlı kapı çalmalarına rağmen Fernandes kapıyı açmadı.

SADECE MÜZİĞİ KAPATTI

Sonunda müziği kapatan Fernandes’le ilgili olarak yapılan araştırmada, yıldız futbolcunun alkol aldığı tespit edildi. Takım idmanı akşam saatlerinde olduğu için Fernandes’e bir yaptırım uygulanmadığı bildirilirken, teknik ekibin oyuncuyu uyardığı öğrenildi. Ayrıca futbolculara alkol verilmesi de, yasaklandı. Alınan bilgiye göre teknik direktör Samet Aybaba’nın, bu durumdan son derece rahatsız olduğu vurgulandı.    

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.