1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fener'e Salih müjdesi!

Fener'e Salih müjdesi!

Milli takım arasında sakatlanan genç yıldız, beklenenden önce sahalara dönecek. Salih, Lazio karşısında çubuklu formayı giyebilir

A+A-

Kritik Lazio maçı öncesi Fenerbahçe sakatlardan gelen haberle ikinci bir sevinç yaşadı. Milli takıma verilen arada hem U19 hem de U20 takımlarında peş peşe maçlara çıkıp sakatlanan Salih Uçan, Lazio sınavına yetişme şansı yakaladı. Sağ bacak alt adalesinde yırtık tespit edilen genç orta saha oyuncusunun, tedaviye olumlu yanıt verdiği ve perşembe gününe kadar hazır hale gelebileceği öğrenildi. Milli ara öncesi hem ligde hem de Avrupa’da bolca süre alan orta saha oyuncusunun Lazio’ya karşı oynayabilecek hale gelmesi, teknik ekibi de morallendirdi. Aykut Kocaman, Akhisar maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Salih’in, Lazio’ya karşı sahada olabileceğini açıklarken, ikinci bir müjde daha verdi. Teknik adam, “Mehmet Topal da Lazio maçına yetişebilecek gibi görünüyor” dedi.
2’DE 2 YAPMIŞTI
Hatırlanacağı üzere Salih Uçan, Plzen’le Kadıköy’de oynanan 1-1’lik rövanş maçında rakip ağları sarsmış, 26. haftada deplasmanda 2-1 kazanılan Antalya mücadelesinde de Sarı-Lacivertliler’in ilk golünü atmıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.