1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fener'den süper başlangıç!

Fener'den süper başlangıç!

Fenerbahçe Sekizli Finaller'e galibiyetle başladı. Temsilcimiz, A Grubu'ndaki ilk maçında Bourges Basket'i 69-44 mağlup etti

A+A-

Kadınlar Euroleague Sekizli Finalleri'nde Fenerbahçe, B Grubu'ndaki ilk maç maçında Bourges Basket ile karşı karşıya geldi.

Sahadan 25 sayı farkla 69-44 galibiyetle ayrılan Fenerbahçe, organizasyona galibiyetle başladı. Üçüncü çeyrek 4, son periyotta da rakibinin 9 sayı atmasına izin veren Sarı-lacivertlilerde Angel McCoughtry 17 sayı - 8 ribaundla galibiyetle önemli rol oynarken, Anastasiya Verameyenka 11 sayı - 11 ribaundla mücadele etti. Agnieszka Ivana Matovic'in 14 sayısının yanı sıra Cappie Pondexter 11 ve Bibrzycka da 10 sayıyla farklı galibiyette önemli rol oynadı. Bourges Basket'te ise Endene Miyem 11 sayı - 10 ribaundla oynadı.

Sarı-lacivertliler gruptaki ikinci karşılaşmasını yarın saat 12:30'da Famila Schio ile oynayacak. Mücadele NTV Spor ve NTVSpor.net'ten canlı yayınlanacak.

NTV Spor ve NTVSpor.net'ten canlı yayınlanan karşılaşmanın ilk 5 dakikasını Bourges 10-5 üstün geçti. Diallo ve Leedham ile farkı 9 sayıya çıkaran Fransız temsilcisi, Bibrzycka ve Pondexter'ın süre biterken kaydettiği sayılarına engel olamayınca çeyrek Bourges'in 19-15 üstünlüğüyle sonuçlandı.

İkinci çeyereğe etkili başlayan Fenerbahçe skoru 19-19'da eşitledi. Karşılıklı sayıların ardından son iki dakikaya girilirken Matovic'in basketiyle öne geçen Fener, Coleman'ın basketleriyle soyunma odasına 31-28 yenik gitti.

Üçüncü çeyreğe Fenerbahçe çok hızlı başladı. Oyunun kontrolünü eline alan temsilcimiz McCoughtry, Pondexter ve Matovic ile farkı açtı. Savunmasının da ritmini yükselten Fener, Bourges'a sayı şansı vermeyince Fransız takımı bu çeyrekte 4 sayıda kaldı. Üçüncü çeyreği Fenerbahçe 53-35 önde tamamladı.

Son çeyrekte de etkili oyununu sürdüren Fenerbahçe, sahadan 69-44 galip ayrıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.