1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fener'den sert açıklama

Fener'den sert açıklama

Fenerbahçe yönetimi, Kayserispor maçında çıkan olayların sorumlularıyla ilgili somut bir gelişme olmamasını, yaptığı açıklamayla eleştirdi.

A+A-

Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklama şöyle:

"Futbol Takımımızın, 2 Aralık 2012 tarinde oynadığı Kayserispor müsabakası öncesinde meydana gelen olaylara dair; Kulübümüz, tüm yasal ve idari girişimlerde bulunarak, konuya gösterdiği hassasiyeti  ve konunun takipçisi olacağı yönündeki kararlılığını kamuoyu ile paylaşmıştır.
Bununla birlikte, gelinen aşamada; 'olayın sorumlularının tespiti ve yapılan soruşturmanın hangi aşamada olduğuna dair' tüm ısrarlarımıza rağmen tarafımıza herhangi bir bilgi ulaşmamış, ulaştırılmamıştır.
Bu nedenle; Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu ve camiasının, olayların ve sorumluların akibeti hakkında, kamuoyu tanıklığında bilgilendirilmeyi talep etme gerekliliği ortaya çıkmıştır.
Bilinmelidir ki yaşananların tarafımızca unutulması ya da kabullenilmesi sözkonusu değildir.
Bu konudaki kararlılığımız ve beklentimiz o denli yüksektir ki; söz konusu idari ve yasal soruşturmaların gereğinin yerine getirilmesini engelleyen her kişi ve kurum hakkında da yasal yollara başvuracağımızın bilinmesini isteriz."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.