1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe'nin takım otobüsüne taşlı saldırı

Fenerbahçe'nin takım otobüsüne taşlı saldırı

Fenerbahçe'nin takı otobüsü Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesinde Göztepe ile yapacakları maç öncesi stad girişinde taşlı saldırıya uğradı.

A+A-

Fenerbahçe Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesinde Göztepe ile yapacakları maç öncesi, takım otobüsünün karşılaşmanın oynanacağı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’na giriş yaparken konuk takım taraftarı tarafından taşlı saldırıya uğradığını bildirdi. 
KOCAMAN: STADIMIZA GELİRKEN AĞIR BİR ŞİDDET ALTINDA GELDİK 
Teknik direktör Aykut Kocaman’ın, bu karşılaşma öncesinde yayıncı kuruluşa saldırıyla ilgili yaptığı açıklama şöyle; 
"Öncelikle şunu belirtelim. Gün nahoş başladı. Ülkenin en köklü iki takımı bugün karşılaşacak. Uzun yıllar sonra bu iki takım karşılaşacak. Şuna da değinmek isterim; Normal şartlarda sağlıklı insanların olduğu ülkelerde şölen gibi geçer bu tür maçlar. Ancak nedense biz bir türlü bunları başaramıyoruz. Her şeyi şiddet ile ölçüyoruz. Stadımıza gelirken ağır bir şiddet altında geldik. Önce bunu söylemek gerek. Hoş değil ve bize yapılması hoş olmadığı kadar köklü bir takım olan Göztepe’nin yapması da hoş değil. Bu işin ise ikinci tarafı futbol. Dün Galatasaray, bugün de Beşiktaş Türkiye Kupası’nın dışında kaldı. Biz de bugün kazanmak için sahada olacağız." 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.