1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe'den Diego bombası

Fenerbahçe'den Diego bombası

Türkiye’de şampiyonluk, UEFA Avrupa Ligi’nde ise final hedefleyen Fenerbahçe Ocak ayında başlayacak ara transfer döneminde büyük bir bomba patlatmaya hazırlanıyor..

A+A-

Alex’in gidişi sonrası takımın orta sahada hücum gücü yüksek bir oyuncudan yoksun kaldığını düşünen teknik direktör Aykut Kocaman’ın halen Almanya’da Wolsburg forması giyen Diego’nun transferini istediği öğrenildi..

Bir dönem Brezilya Milli Takım formasını da giyen, geçen sezon Arda ve Emre’nin de forma giydiği İspanya’nın Atletico Madrid takımında kiralık olarak oynayan Diego’nun transferinin yüzde 90 oranında bittiği iddia edildi..

Wolsburg forması ile bu sezon 16 maçta forma giyen hepsinde de 90 dakika sahada yer alan 27 yaşındaki Brezilyalı yıldız 5 gole imza attı..

Diego’nun gelmesi ile birlikte takımdan ayrılacak isimse dün akşam ki Mönchengladbach maçında bile hiçbir varlık gösteremeyen Bienvenu.. Kamurunlu oyuncu ile Ocak’ta yollar kesinlikle ayrılacak..

ZIEGLER DE DÖNÜYOR

Fenerbahçe’nin Ocak ayı atağı sadece bununla sınırlı değil.. Defansa da takviye isteyen Kocaman’ın geçen yıl takımda kiralık olarak forma giyen Reto Ziegler’i geri istediği öğrenildi.. Bu sezon hemen hemen tüm maçlarda forma giyen Hasan Ali’nin sol bek mevkiinde alternatifsiz oluşu, kupa maçlarında forma şansı bulan Özgür Çek’in ise yeterli performansı gösterememesi Ziegler transferini yeniden gündeme getirdi..

Geçen sezon ortaya koyduğu performans ile Fenerbahçeli taraftarların adeta sevgilisi haline gelen İsviçreli yıldız, İtalya’nın Juventus kulübü tarafından sezon başında Rusya’nın Lokomotif Moskova kulübüne kiralanmıştı.

Ziegler Lokomotif Moskova forması ile bu sezon sadece 4 maçta ilk 11’de yer aldı, 2 karşılaşma da ise oyuna sonradan girdi..

GURBETÇİ AVI BAŞLADI

Transferde Ocak ayı atağına şimdiden başlayan Sarı-Lacivertli kulübün listesinde 2 de gurbetçi oyuncunun bulunduğu ifade edildi.. Bu oyuncuların isimleri sır gibi saklanırken, birinin forvet, birinin ise orta saha özellikli olduğu öğrenildi.

2 TRANSFER DE KADIN VOLEYBOL TAKIMINA

Futbolda transfer bombalarını patlatmaya hazırlanan Fenerbahçe, bu sezon ligde kötü günler geçiren ve geçen hafta ezeli rakibi Galatasaray’a 2 maçta da yenilen kadın voleybol takımına 2 takviye birden yaptı..

Güney Koreli Kim dışında 2 yabancı oyuncusu Brezilyalı Paula ile Okuniewska’dan beklediği veremi bir türlü alamayan Sarı-Lacivertli kulüp eski oyuncusu pasör çaprazı Kasis Skowronska ve ABD Milli Takımını’nın pasörü Lindsey Berg ile anlaştı. Berg İstanbul’a gelirken, Kasia’nın da kısa sürede gelip formayı giyeceği öğrenildi..

STOCH’A PARA CEZASI GELİYOR

Öte yandan dün Mönchengladbach ile oynanan UEFA Avrupa Ligi maçında 60’ncı dakikada oyundan alınınca yedek kulübesine eldivenlerini fırlatan ve teknik direktör Aykut Kocaman’a tepki gösteren Miroslav Stoch’a ise para cezasının verileceği ifade edildi.. Aykut Kocaman’ın Slovak oyuncuyu hafta sonunda İBB ile oynanacak lig maçında kadroya almayacağı da iddia edildi..

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.