1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe, Kadıköy'de Gaziantep'i 3-2'lik skorla geçti

Fenerbahçe, Kadıköy'de Gaziantep'i 3-2'lik skorla geçti

Fenerbahçe'den muhteşem seri... Ülker Stadı'nda Gaziantep FK'yı ağırlayan sarı lacivertliler yine kazandı. Seyircisi önünde 3-2 kazanan Fenerbahçe puan tablosuna 3 puan daha yazdırdı.

A+A-

Süper Lig’in 35. haftasında Fenerbahçe sahasında karşılaştığı Gaziantep FK’yı 3-2 mağlup etti. Ligde ikincilik yarışı için seyircisi önünde puan kaybı istemeyen sarı lacivertliler istediğini aldı.

Son 11 maçta 10. galibiyetini alan Fenerbahçe İsmail Kartal yönetiminde yakaladığı müthiş seriyi sürdürdü. 68 puana ulaşan Kanarya bitime 3 hafta kala önemli bir avantaj elde etti.

SERDAR DURSUN FARKI 2’YE ÇIKARDI

Rossi’nin golüyle perdeyi açan sarı lacivertliler soyunma odasına 1-0’lık üstünlükle gitti. İkinci yarıda penaltı kaçıran Serdar Dursun birkaç dakika sonra hızlı gelişen atakta golü buldu ve farkı 2’ye çıkardı.

Gaziantep 64’te farkı 1’e indirip umutlandı. Ancak 82’de Miha Zajc sahneye çıktı ve durumu 3-1’e getiren golü kaydetti.

Uzatmalarda Gaziantep FK VAR kontrolü sonrası elle oynama tespit edilince penaltı kazandı. Maxim penaltıyı gole çevirdi ve maçın skorunu belirledi: 3-2.

Bu sonucun ardından Konyaspor’a maç fazlasıyla 4 puan fark attı. Gelecek hafta Fenerbahçe deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. 42 puanda kalan Gaziantep ise haftaya Kayserispor’u evinde ağırlayacak.

İŞTE MAÇIN GOLLERİ

Fenerbahçe, 5. dakikada Diego Rossi’nin golü ile maçta öne geçti. Nazım Sangare’nin savunmadan gönderdiği uzun pasla topla buluşan Diego Rossi, önündeki boş alandan hızla ilerleyerek ceza alanına girdi ve sağ çaprazdan yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı Günay Güvenç’in yanından uzak köşede ağlarla buluşturdu.

62’de Serdar Dursun’un golü ile maçta farkı ikiye çıktı. Hızlı gelişen atakta İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş, Serdar Dursun arasındaki üçlü paslama sonunda topla buluşan Serdar Dursun, sağ ön direkten gelişine yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı Günay Güvenç’in yanından ağlara yolladı.

64’te Gaziantep FK, Angelo Sagal’ın golü ile maçta farkı bire indirdi. Joao Figueiredo’nun pasıyla ceza alanında topla buluşan Angelo Sagal’ın sol çaprazdan yaptığı sert vuruşta meşin yuvarlak Altay Bayındır’ın yanından uzak köşede ağlarla buluştu. Yapılan VAR kontrolü sonrasında gol geçerli sayıldı.

82’de ceza sahası içinde topu önünde bulan Miha Zajc şık bir vuruşla uzak köşeyi buldu ve durumu 3-1 yaptı.

Uzatmalarda penaltı kazanan Gaziantep FK, Maxim ile golü buldu ve maçın skorunu belirledi: 3-2

Gecenin diğer karşılaşmasında;

Giresunspor: 2 - Adana Demirspor: 0

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.