1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe 3-1 Trabzonspor

Fenerbahçe 3-1 Trabzonspor

Süper Lig'de bu sezon oynadığı hiçbir derbiyi kazanamayan Fenerbahçe, bu şanssızlığını Trabzonspor maçıyla kırdı. Kadıköy'de rahat bir galibiyet alan Fenerbahçe, dört gollü maçın ardından lider Galatasaray'ı takibini sürdürdü.

A+A-

SÜPER Lig 34. hafta karşılaşmasında Trabzonspor’u ağırlayan Fenerbahçe, taraftarı önünde 3-1 galip geldi ve bu sezon ilk derbi zaferini yaşadı.

Giresunspor deplasmanında yaşadığı puan kaybıyla şampiyonluk yolunda yara alan Fenerbahçe, lider Galatasaray’ı takibini sürdürmek için mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıktı. Yeni teknik direktörü Nenad Bjelica ile form tutmaya çalışan Trabzonspor, zorlu Kadıköy deplasmanında istediği futbolu sergileyemedi. Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golleri Michy Batshuayi, Luan Peres ve Enner Valencia kaydetti. Trabzonspor’un tek golü, penaltıdan Trezeguet’den geldi.

Bu sonuçla puanını 71 puan yapan Fenerbahçe, lider Galatasaray ile arasındaki farkı 5’te tutmayı başardı. Trabzonspor ise, 48 puanla 8. sırada kaldı. Bordo mavili ekip, bir sonraki maçını sahasında Fatih Karagümrük ile oynayacak. Fenerbahçe ise, Türkiye Kupası’nda Demir Grup Sivasspor ile oynadıktan sonra 30 Mayıs’ta Kadıköy’de Antalyaspor’u konuk edecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.