1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 'Fener Sneijder'i bozmaya çalıştı'

'Fener Sneijder'i bozmaya çalıştı'

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkan İrfan Aktar, Fenerbahçe'nin Sneijder transferini bozmak için İtalya'ya gittiklerini ancak amaçlarına ulaşamadıklarını iddia etti

A+A-

Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Fenerbahçe'li yetkililerin eski futbolcuları Pierre van Hooijdonk'la birlikte İtalya'ya gidip İnter Kulüp Başkanı Moratti ile görüşmek ve Sneijder transferini bozmak istediklerini söyledi.

Radyospor'da katıldığı yayında konuşan Aktar, centilmenliğin karşılıklı olması gerektiğini ve tek yönlü olduğunda bir anlamı olmadığını dile getirdi.

Aziz Yıldırım'ın yaptığı 'manipülasyon' yorumlarına da cevap veren İrfan Aktar, "Bunlar hoş şeyler değil. SPK Galatasaray'ın sermaye arttırımı için uygun olduğunu görmüş ve kararını buna göre vermiştir. Rakipler bundan rahatsız olmamalı. Centilmenlik tek taraflı olduğunda bir anlam ifade etmiyor. Centilmenlik karşıklı olmalıdır." ifadelerini kullandı.

MORATTI RANDEVU BİLE VERMEDİ

Aktar, Fenerbahçeli yetkililerin Sneijder transferini bozmak istediğini belirterek, "Fenerbahçe Kulübü'nün yetkilileri Hooijdonk'la birlikte uçağa binip İtalya'ya giderek burada Moratti ile görüşmek istediler. Araştırabilirsiniz bunu. Moratti çok düzgün bir adam. Fenerli yöneticileri reddederek G.Saray'la mutabakata vardığını belirtmiş." dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.