1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fatih Terim: 6 yaşındaki çocuk bile Real Madrid'i tanır

Fatih Terim: 6 yaşındaki çocuk bile Real Madrid'i tanır

Fatih Terim, Marca'ya verdiği röportajda, “Real Madrid dünyanın en iyi takımlarından biri. Onlar hakkında fazla konuşmaya gerek yok. 6 yaşındaki çocuk bile Real Madrid'i tanır, ne kadar iyi oynadıklarını bilir” ifadelerini kullandı.

A+A-

 

İspanyol basını, Real Madrid eşleşmesinin ardından Galatasaray’a büyük ilgi göstermeye başladı. Son olarak Marca, dün İmparator’la yaptığı özel röportajı sayfalarına taşıdı. Fatih Terim, eşleşmeyle ilgili olarak ilginç açıklamalar yaptı. Deneyimli çalıştırıcı, “Tabii ki çok zorlu bir eşleşme olacak. Sadece dünyanın en iyi takımlarından birine karşı değil, aynı zamanda dünyanın en iyi teknik direktörlerinden birine karşı mücadele edeceğiz. Real Madrid hakkında fazla konuşmaya gerek yok. Onların ne kadar iyi bir takım olduğunu, nasıl kaliteli bir futbol oynadıklarını herkes bilir, 6 yaşındaki çocuk bile!” diye konuştu. İmparator, şu anda dünyanın en iyi iki takımının Barcelona ve Real Madrid olduğunu söyleyerek, iki ekibin her bölgede çok kaliteli futbolculara sahip olduğunu söyledi. Fatih Terim, “Real Madrid’in hiçbir maçını kaçırmam. Bir teknik direktörün kendisini geliştirmesi için bu en akıllıca yollardan biridir. Sadece geçtiğimiz hafta 6-7 Real Madrid maçının videosunu izledim” ifadelerini kullandı.

‘Kendi oyunumuzu oynayacağız’

Her zaman kendi futbollarını oynamayı hedeflediklerini belirten Fatih Terim, “Amacımız herkesin gurur duyacağı, saygı göstereceği bir futbol sergilemek. Oyun sistemimizi değiştirmeyi kabul etmem. Kimseden korkumuz yok. Oyunun kontrolünü onlardan alıp, topa daha fazla sahip olmak istiyoruz. Ancak bunu Real Madrid’e karşı yapmak tabii ki kolay değil. Yine de yenilecek olsam bile bildiğim yoldan giderim. Bence iki maç da çok keyifli geçecek” dedi. İmparator son olarak Drogba ve Sneijder’e değinerek, “Drogba çok özel bir futbolcu. Sneijder’le birlikte uzun süredir Avrupa arenasında yer almadılar. Bu nedenle yüzde 100 hazır değiller ancak yine de bundan şikayet edemem” açıklamasında bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.