1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Eski kralın büyük çöküşü!

Eski kralın büyük çöküşü!

Bir dönem ülkemizde Fenerbahçe forması da giyen İspanyol yıldız Daniel Güiza, Getafe'deki kariyerini sonlandırarak sürpriz bir şekilde Malezya Ligi ekiplerinden Johor FC'ye transfer oldu.

A+A-

Kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan golcü oyuncu, "Johor'u sadece Malezya'nın değil, Asya'nın da en iyi takımlarından biri yapmak için buradayım." şeklinde konuştu. Malezya'da futbol oynayacağı için çok heyecanlı olduğunu belirten Güiza, Johor forması giymesindeki an sebebin para olmadığını sözlerine ekledi.

2007-2008 sezonunda Real Mallorca formasıyla La Liga'da gol kralı olan Daniel Güiza, daha sonra 14 milyon euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Fenerbahçe'de geçirdiği 3 sezonda beklentilerin altında kalan İspanyol yıldız, sarı-lacivertli formayla çıktığı 98 karşılaşmada 35 kez gol sevinci yaşamıştı.

2011-2012 sezonunun başında Fenerbahçe'den bonservissiz olarak Getafe'ye transfer olan Daniel Güiza, İspanyol ekibinin formasıyla 32 karşılaşmaya çıktı ve yalnızca 3 gol atmayı başardı.
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.