1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ertuğrul Sağlam Arjantin'de

Ertuğrul Sağlam Arjantin'de

Bursaspor'da görevi bıraktıktan sonra hiçbir takımla anlaşmayan teknik direktör Ertuğrul Sağlam yeni sezon öncesi futbolcu izlemek için Arjantin'e gitti.

A+A-

Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla aralarında yardımcıları Mutlu Topçu, Birol Berkem ve menajer Adil Cenkçiler ile birlikte saat 09.30'da Buenos Aires'e giden Sağlam, uzun bir aradan sonra ilk kez DHA'nın sorularını yanıtladı. 

HEM İŞ, HEM TURİSTİK GEZİ 
Arjantin seyahatiyle ilgili olarak açıklamalarda bulunan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "Arjantin futbolunu incelemek, oradaki oyuncularla alakalı bilgimizi arttırmak ve yeni sezon başladığımız zaman yeni bir takımda görev alırsak, kendimizle alakalı bir futbolcu portföyü oluşturmak için bu ülkeye gidiyoruz. Ayrıca orada teknik direktör arkadaşlarımız var bu fırsattan istifa de onlarla görüşme imkânımız olacak. Orada yaklaşık 20 gün kalacağımız için hem iş hem de turist bir ziyaret olacak, dinlenme fırsatı olacak. Bizim antrenörlük geleceğimiz açısından dolu bir 20 gün olacak" dedi. 

"KARARI SEZON SONUNA KADAR ERTELEDİM"
Birçok kulüpten teklifler aldığını söyleyen Ertuğrul Sağlam, "Bundan evvel defalarca söyledim. Sezon sonuna kadar hiçbir takımla görüşmeyeceğim. Bir çok takım arıyor ve onları çok nazik bir şekilde bu kararımı sezon sonuna ertelediğimi söylüyorum. Sezon sonuna kadar kimseyle konuşmayacağım. Yeni sezon ile birlikte gelen teklifleri kendi hedeflerimiz ve amaçlarımız doğrultusunda değerlendirmeye çalışacağız" diye konuştu. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.