1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erkan Zengin İsveç'i seçti

Erkan Zengin İsveç'i seçti

Daha önce İsveç'in altyaş kategorilerinde de forma giyen Eskişehirsporlu Erkan Zengin Abdullah Avcı'nın dikkatini çekemese de Hamren'in radarından kaçmadı

A+A-

İki hafta sonra Avrupa'nın milli takımları Brezilya'da düzenlenecek olan 2016 Dünya Kupası için bir nevi kader maçlarına çıkacak. İlk 4 maçı geride kalan elemelerde iki karşılaşma daha oynanacak ve takımların gruplardaki durumu netleşecek. Zorlu maçlar öncesinde A milli takımımızın teknik direktörü Abdullah Avcı, resmi kadroyu açıklamasa da İsveç Milli Takımı'nın Teknik Direktörü elini çabuk tuttu ve İrlanda maçının kadrosunu 10 gün önceden belirledi. Kadroda bizim açımızdan iki sürpriz isim vardı: Erkan Zengin ve Jimmy Durmaz.

Gençlerbirliği'ne bu sezon transfer olan Jimmy Durmaz daha önce İsveç adına hazırlık maçı oynasa da Erkan Zengin A milli düzeyde hiçbir takımın formasını giymemişti.

Erkan Zengin daha önce Türkiye adına 18 yaşaltı milli takımı forması giyese de İsveç 21 yaşaltı takımının formasını da 13 kez giydi, 2 gol attı. Erkan buna rağmen İsveç A Milli Takımı'nda oynamaması sebebiyle Abdullah Avcı'nın çağırması halinde Türkiye formasını giyebilirdi.

27 yaşındaki Erkan bu sezon Eskişehirspor formasını lig, kupa ve Avrupa Ligi'nde toplam 34 kez terletti, 12 gol attı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.