1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Emre Belözoğlu Fenerbahçe'de

Emre Belözoğlu Fenerbahçe'de

Başkan Aziz Yıldırım, Emre Belözoğlu'nu bizzat aradı, “Takımın sana ihtiyacı var, dön” dedi. Yıldız oyuncu, “Tamam” yanıtını verdi, Atletico Madrid'ten de izin aldı. İmza çok küçük pürüzlere kaldı.

A+A-

Fenerbahçe, transfer dönemindeki suskunluğunu çok tanıdık bir yıldızla bozuyor... Sarı-Lacivertliler’in anlaşma sağladığı oyuncu eski kaptanı Emre Belözoğlu. Transferi bitiren isim ise bizzat Başkan Aziz Yıldırım. Sarı-Lacivertliler’in patronu, teknik heyetin de dönüşüne sıcak baktığı Emre’yi aradı ve “Takımın sana ihtiyacı var, geri dön” mesajını iletti. Bu telefonun ardından Emre Belözoğlu da ilk iş olarak Atletico Madrid’in kurmaylarıyla temasa geçti. Türkiye’den gelen çağrıyı ve ayrılma isteğini ileten milli futbolcuya gerekli izin de çıktı. Şu an için yönetimlerin küçük pürüzler üzerinde görüştüğü, büyük bir aksilik olmazsa transferin yarın, en geç perşembe günü açıklanacağı bildirildi.

Yönetim Belhanda’ya gitti

Sarı-Lacivertliler’in transfer atağı Emre Belözoğlu ile sınırlı değil. Kulüp kaynaklarına göre, yönetimin hukuk işleri sorumlusu Şekip Mosturoğlu ve idari menacer Hasan Çetinkaya, Belhanda’ya imzayı attırıp Türkiye’ye getirmek için Fransa’ya gitti. Diğer taraftan İstanbul Belediye’nin başarılı golcüsü Webo da bitmek üzere. Oyuncunun Fenerbahçe ile her konuda anlaştığı, yönetimlerin ödeme seçenekleri için masada olduğu belirtildi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.