1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Emenike'den kötü haber!

Emenike'den kötü haber!

Emenike'nin avukatı Rezan Epözdemir, Nijeryalı futbolcunun Fenerbahçe'ye gelmeyi çok istemesine rağmen transferin zora girdiğini söyledi

A+A-

Spartak Moskova'nın oyuncuyu bırakmak istemediğini ifade eden Rezan Epözdemir, Radyospor'da Emenike'nin son durumu hakkında bilgi verdi. Radyospor'da Arkomen'in sunduğu Haber Aktif'e katılan Epözdemir, "Emenike gelmek istiyor ama Spartak Moskova bırakmıyor" dedi.

MOSKOVA SATMAYACAĞIZ DEDİ

Emenike'nin transferi için en son dört gün önce Rus yetkilileri ile görüştüğünü ifade eden Epözdemir, "Emenike gelmek istiyor. Fenerbahçe ile yaptığı görüşmeler çok olumluydu ama Spartak Moskova bırakmıyor. En son dört gün önce Spartak Moskova yetkilileri görüştüm ama transfere sıcak bakmıyorlar" dedi.

FENERBAHÇE KİRALAMAZ

Fenerbahçe'nin kiralık olarak Emenike'yi alabileceği iddialarına da değinen Epözdemir, "Fenerbahçe'nin Emenike'yi kiralamak gibi bir düşüncesinin olduğunu sanmıyorum. Çünkü Afrika Kupası nedeniyle en erken Şubat ortası itibariyle takıma katılabileceğini hesap edersek bu transferin kiralık olarak gerçekleşmesi de mümkün görünmüyor" diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.