1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Efes Litvanya'da galibiyet arıyor!

Efes Litvanya'da galibiyet arıyor!

THY Euroleague Top 16 Turu E Grubu'ndaki Anadolu Efes, 12. hafta maçında yarın deplasmanda Litvanya temsilcisi Zalgiris Kaunas ile karşılaşacak

A+A-

Anadolu Efes Basketbol Takımı, THY Euroleague Top 16 Turu E Grubu'ndaki 12. hafta maçında yarın deplasmanda Litvanya temsilcisi Zalgiris Kaunas ile karşılaşacak.
        
Kaunas kentindeki Zalgirio Arena'da oynanacak karşılaşma saat 19.45'te başlayacak.
        
Lacivert-beyazlılar, Zalgiris Kaunas'ı mağlup ederse, grup maçlarının bitimine 2 hafta kala çeyrek finale yükselmeyi garantileyecek. Anadolu Efes yarınki maçı yitirmesi durumunda ise, Unicaja Malaga'nın kendi evinde CSKA Moskova'ya yenilmesi halinde yine çeyrek final biletini almaya hak kazanacak.
        
Anadolu Efes, Top 16 turunun 11. hafta mücadelesinde Brose Baskets'i kendi evinde 89-86 mağlup ederek 9 galibiyet ve 2 mağlubiyetle grupta Real Madrid ile birlikte zirveyi paylaştı. Zalgiris Kaunas ise CSKA Moskova'ya deplasmanda 70-61 yenilerek, 4 galibiyet ve 7 mağlubiyetle 6. sırada yer aldı.
        
İki ekip arasında bu sezon ilk turda oynanan iki karşılaşmayı da Zalgiris Kaunas, 77-64 ve 71-53'lük sonuçlarla kazandı. Top 16 turunda İstanbul'da oynanan maçtan ise Anadolu Efes, 56-52'lik skorla galip ayrıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.