1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dönüyorlar

Dönüyorlar

Türk futbol kamuoyu, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Schalke ile yapacağı mücadeleyi konuşuyor

A+A-

Sarı kırmızılı ekibin Drogba ve Sneijderli kadrosuyla, Alman temsilcisi karşısında ne yapacağı merakla bekleniyor. Ancak Galatasaray-Schalke maçı sadece Türkiye'de değil, Drogba ve Sneijder transferleri sonrasında tüm Avrupa'da da, Şampiyonlar Ligi'nin en fazla ilgi çeken karşılaşması durumuna geldi.

Drogba'nın Akhisar maçındaki parlak başlangıcı, Shalke maçında neler yapabileceğini de gündeme taşırken, yıldız golcünün Sneijder ile birlikte ilk 11'de başlamasına kesin gözle bakılıyor. Galatasaray'ın Schalke karşısında nasıl bir taktik strateji izleyeceği tartışılırken, teknik direktör Fatih Terim'in kararları bu maçta fazlasıyla etkili olacak. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, takımının Schalke karşısında mutlaka gol bulacağından emin. Drogba ve Şampiyonlar Ligi'nin golcüsü durumuna gelen Burak Yılmaz'ın Alman ekibine zor anlar yaşatacağını bilen Terim'in asıl düşüncesi savunmanın ne yapacağı oldu. Rakibine öncelikle gol şansı vermemek isteyen Terim, ikinci maçı düşünerek defansif önlemlerini de alıyor. Bu nedenle Fatih Terim'in, savunmanın önünde Melo'ya şans vereceği ve Brezilyalı yıldızdan özellikle ilk yarıda fazla ileri çıkmamasını isteyeceği öğrenildi. Terim ayrıca savunmada Sabri'nin yerine Eboue'yi oynatarak, savunma kurgusunu ideale yaklaştırmayı planlıyor. Fatih Terim'in, ikinci maçı da düşünerek Melo ve Eboue'yi, Schalke karşısında kesin olarak oynatması bekleniyor.

Sarı kırmızılı takım, bugün saat 17.00'de Schalke maçı için son antrenmanını yapacak ve maç için Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girecek.
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.