1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 'Dev Kupa' için 5 yıllık imza!

'Dev Kupa' için 5 yıllık imza!

Şampiyonlar Ligi'ne çeyrek finalde veda eden sarı-kırmızılılarda ‘ağabeyler', Fatih Terim'e ''Hocam bu takımın sana ihtiyacı var. Devler Ligi'nde zafer istiyoruz ama bu 1 yılda olmaz. 5 yıl daha kal'' dedi.

A+A-

 

Sarı-kırmızılıları üst üste 2. şampiyonluğuna götüren teknik direktör Fatih Terim'in Avrupa'danteklifler almasının ardından G.Saray camiası da harekete geçti. Başta İtalya olmak üzereAlmanya ve Fransa'dan da teklifler alan Terim ile camianın önde gelen isimleri bir görüşmeyaparken kulübün hedefi olan Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu için uzun süreli bir sözleşmekonusunda ısrarcı olundu.

Sözleşmesi sona erecek olan Terim ile görüşen camianın ağabeyleri, bu sezon Devler Ligi'nde oynanan çeyrek finalin sadece bir başlangıç olması gerektiğini vurgulayarak ortak görüşlerinideneyimli teknik adama aktardı. Düzenli olarak Terim'le Florya'da görüşüp G.Saray, masaya yatırılırken Terim dönemindeki başarılarla camianın birlik olduğu da hatırlatıldı.

'İKNA EDİLMELİSİN'

Görüşmede, ''Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istiyorsak kesinlikle takımda kalmanız gerekiyor. Ancak bu 1 yıllık imza ile olmaz. Uzun vadeli bir program hazırlanmalı ve 5 yıllık imza atarak bugörevin başında kalmalısınız'' ifadeleri kullanıldı.

Fatih Terim'in daha önceden yaptığı ''Yoruldum'' açıklamalarına da değinilirken ''Hocam biliyoruz senin de ikna edilmen gerekiyor. Ancak takımın sana ihtiyacı var'' denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.