1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çaykur Rizespor: 3 - Gaziantep FK: 0

Çaykur Rizespor: 3 - Gaziantep FK: 0

Süper Lig'in 20'nci haftasında Çaykur Rizespor evinde ağırladığı Gaziantep FK'yı Milan Skoda'nın hat-trick yaparak yıldızlaştığı maçta 3-0 mağlup etti.

A+A-

Bugün oynanan Çaykur Rizespor - Gaziantep FK karşılaşması her iki takım açısından farklı bir anlam taşıdı. Karadeniz temsilcisi, teknik direktör Stjepan Tomas'ın ardından Gaziantep FK ile yolları ayıran Rumen teknik adam Marius Sumudica ile prensip anlaşmasına vardı. Gaziantep FK'nın da Sumidica'nın ardından anlaşmaya vardığı Portekizli teknik adam Ricardo Sa Pinto, karşılaşmayı tribünden takip etti. 

Çaykur Rizespor, 42'nci dakikada öne geçti. Sol taraftan Fernando'nun ceza sahası içerisine ortasında Doğan Erdoğan göğsü ile topu boş pozisyondaki Skoda'nın önüne indirdi. Bu futbolcunun yerden seken topa bekletmeden vuruşunda meşin yuvarlak filelere gitti: 1-0.

Ev sahibi ekip, 56'ncı dakikada Milan Skoda'nın penaltıdan attığı golle skoru 2-0 yaptı.

Çaykur Rizespor, 88'inci dakikada bir penaltı daha kazandı. 35 yaşındaki Çek forvet Skoda, meşin yuvarlağı bir kez daha ağlara buluşturdu: 3-0. 

Kalan bölümde başka gol olmayınca Çaykur Rizespor, Gaziantep FK'yı 3-0 mağlup etti. Süper Lig'in ilk haftasında Galatasaray'a 3-1 mağlup olan Gaziantep FK, 17 maç sonra üç gol yedi. 

Bu sonuçla Çaykur Rizespor puanını 24'e çıkartırken, Gaziantep FK 34 paunda kaldı. 

Süper Lig'de günün diğer karşılaşmasında;
Atakaş Hatayspor: 1 - Yeni Malatyaspor: 2

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.