1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çankırıspor, 'Siyah Forma' ile oynayacak!

Çankırıspor, 'Siyah Forma' ile oynayacak!

Çankırıspor Kulübü Başkanı Karaali, yeni yılın ilk günü Twitter'dan verdiği mesajlarla adeta bombaladı.

A+A-

Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali yeni yılın ilk gününde Twitter'dan yayınladığı mesajlarla Belediye Başkanı İrfan Dinç'i adeta bombaladı. Başkan Karaali Çankırıspor'un ikinci yarı maçlarına protesto amaçlı olarak siyah forma ile çıkacağı bilgisini verdi.

Başkan Karaali'nin günün ilk saatlerinde Twitter'dan yaptığı açıklama şöyle:

"Başbakan 'Hep mazlumların yanında oldum, mazlumların yanında olmaya da devam edeceğim' diyor. Bu söylemin samimiyetine inanarak yazmak istiyorum. Şehrime yaptığım hizmetin karşılığında gördüğüm zulmü, yaşadığım haksızlığa, terkedildiğimiz yalnızlığa ve iktidar gücüyle laf anlamayan arsıza tepkimiz medenice olacak.

Çankırıspor Yönetim Kurulunun Belediye Başkanı ile Çankırıspor'un geleceğine yönelik yaptığı toplantı sonucunda; Belediye Başkanı İrfan Dinç'in Çankırıspor Külübüne ve kapanma eşiğindeki kulübümüzün sorumluluğunu Belediye Başkanının teklifine 'evet' deyip fedakarca üstlenen Başkanımız Sn Sevda Karaali'nin şahsını hedef gösteren düşmanca davranışlarını, vatandaşa kulübü yalnızlaştırmak adına yaptığı baskıyı, siyasi gücünü baskı olarak kullanıp ektiği nifak tohumlarını, sn. vali Vahdettin Özcan, sn. vekiller Av. İdris Şahin, Hüseyin Filiz, İl Başkanı Salim Çivitcioğlu dahil kimsenin ikazlarını dinlemeyen, taraftarı belediyenin imkanlarıyla Kulüp ve Kulüp Başkanını edep dışı itibarsızlaştırma gayretinde olan sn İrfan Dinç'i medeni şekilde protesto etmek için sezon sonuna kadar maçlara SİYAH FORMA ile çıkacaktır."

Sevda Karaali açıklamalarına şöyle devam etti: 

"Gördüğümüz zulüm; İçi boşaltılmış, borç batağına sürüklenmiş, bir dikili ağacı olmayan, trilyonlarca para harcayıp hiçbir kayıt tutulmayan, futbolcuların ödemelerinin peşinde koşmaktan şehre hizmet edemeyecek durumdan bugünlere getirmenin, kulübü mali açıdan disipline etmenin, kurumsallaşmanın, ülkede yaşayan tüm Çankırılılar'la kaynaştırıp, her köşesinde emek olan bir tesis yapmanın, bir antrenman sahası kazandırmanın, Türkiye'yi dolaşan bir otobüs almanın ve tüm bunları yaparken eski vergi, SGK ve diğer borçlarla baş edip ligde kalmanın bedelidir bu zulüm. Bu zulüm 'Bu kulüp kapanmasın. Allah rızası için bana yartım et' sözüne Allah'ın rızası için EVET demenin bedelidir. Aslında bugün AK Parti'nin bazı güçlere karşı Türkiye menfaati için verdiği mücadeleyi ülkenin dört yanında, aynı azim, aynı kararlılık ve aynı dik duruşla verenler olduğu gerçeğinin ta kendisidir.

Acı olansa şehirlere çare sandıklarımız aslında henüz kendi nefislerine bile çare olabilmiş değiller. Sizi meşgul ettiğimi sanmayın. 'Küçük ilmekleri zamanında çözemediğimiz bu durumdan güç alıp kördüğüm olarak çıkar karşımıza'.

Sanmayın ki bu ZULÜM bizi yolumuzdan döndürüp gamlandırıyor. Biz kadere iman edenler gamdan uzak oluruz. Sadece herşeyi bilen Allah'a ve halimizi dünya ölçeğinde yaşayıp aynı mücadeleyi verene bizi anlayacağı umuduyla duyuruyoruz."

sozcu18.com

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum