1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çalımbay ipleri kopardı ama...

Çalımbay ipleri kopardı ama...

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 3-2 kazandıkları Orduspor maçından sonra görevinden istifa ettiğini açıkladı

A+A-

Spor Toto Süper Lig'de 3-2 kazandıkları Orduspor maçının ardından görevi bırakma kararı aldığını açıklayan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ''Bir grup taraftar 'istifa' diyor, bir grup beni koruyor. Öyle tatsız, tuzsuz şeyler. Biz bunları hak etmiyoruz. Buradan tatlılıkla ayrılmak istiyorum'' dedi. Ancak kırmızı beyazlı yönetimin istifayı kabul etmediği öğrenildi...
        
Çalımbay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın iki takım için de zor geçtiğini, oyundan kopmadıklarını ve sahadan galip ayrıldıklarını söyledi.
        
Maçı kazandıkları için mutlu olduğunu ancak taraftarın tepkisine çok üzüldüğünü ifade eden Çalımbay, düşme potasındayken göreve geldikleri Sivasspor'un, bu sezon hem ligde hem Türkiye Kupası'nda yoluna devam ettiğini belirtti.

Rakibin ikinci golü öncesi topu kaptıran Hayrettin Yerlikaya aleyhine tezahüratlar yapıldığına değinen Çalımbay, 2-1 geride oldukları dakikalarda bazı taraftarların da kendisini istifaya çağırdığını söyledi.
        
ÇALIMBAY: SİVASLIYIM, SİVAS'A KIRGIM DEĞİLİM 
       
Bunu hak etmediklerini dile getiren Rıza Çalımbay, ''Burada her şeyimizi veriyoruz, gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Birçok teklif gelmesine rağmen 'Sivas'ı yarım bırakmayız' diyerek, her türlü fedakarlığı yapıyoruz. İşin en üzücü yanı; daha maç bitmeden istifa çağrısı, oyuncuya bağırma, futbolcuları yuhalama... Tribünde benim yüzümden kavga etmeler. Bir grup taraftar 'istifa' diyor, bir grup beni koruyor. Öyle tatsız, tuzsuz şeyler. Biz bunları hak etmiyoruz. Buradan tatlılıkla ayrılmak istiyorum. Sivaslıyım, Sivas'a kırgın değilim'' dedi.
        
Yaşananlar nedeniyle çok üzgün olduğunu belirten Çalımbay, görevi bırakmaya karar verdiğini, takdirin yönetimde olduğunu bildirdi.
        
Sivassporlu futbolcu Erhan Güven ise kendileri için sezonun en önemli maçını, çok zor olmasına rağmen kazandıklarını ifade etti.
        
Ricardo Pedriel Suarez de çok iyi savaştıklarını ve yüreklerini ortaya koyarak maçı kazandıklarını söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.