1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bu tweet'ler ortalığı karıştırdı

Bu tweet'ler ortalığı karıştırdı

İspanyol futbolcu twitter'da, “Kazanmak için hakemlerin hediye penaltılarına ihtiyacımız yok” diye yazınca ortalık karıştı. Riera, kendisine küfür edenlere aynı şekilde karşılık verdi

A+A-

Galatasaray’ın İspanyol futbolcusu Albert Riera, Fenerbahçeli taraftarlarla sanal kavgaya tutuştu! Tecrübeli oyuncunun dün sabah yazdığı, “Kazanmak için bize penaltı hediye edecek hakemlere ihtiyacımız yok” mesajı, ortalığın karışmasına yol açtı.

İKİ DİLDE BİRDEN YAZDI

Fenerbahçeli taraftarlar, tecrübeli futbolcuyu küfür yağmuruna tuttu. Albert Riera sonraki mesajlarında taraftarlara cevap vermeyi sürdürdü. Tweetlerini bir İngilizce bir de İspanyolca olarak atan Sarı-Kırmızılı oyuncu diyaloğu sürdürdükçe, tepki de çığ gibi büyümeye devam etti. Riera’nın İngilizcede ‘P.çler’ anlamına gelen ‘Bastards’ sözcüğünü kullanması ise takipçilerini bir hayli şaşırttı. Bu mesajlarla birlikte İspanyol yıldız bir anda günün en çok konuşulan adamlarından biri haline geldi.

İŞTE O TWEET'LER

- Kazanmak için bize penaltı hediye edecek hakemlere ihtiyacımız yok. Biz takım oyunuyla kazanıyoruz.
- Hahaha gülmeden duramıyorum. Buradaki bir sürü komik insan söylediklerimi kişiselleştirmiş. Ama bu onların sorunu. P.çler, beni daha iyi hissetiriyorlar;)
- Ve en önemlisi... Bu anı yeniden yaşamak için sabırsızlanıyorum. Bu kupanın tadı çok güzel

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.