1. HABERLER

  2. ÇEVRE/TARIM/HAYVANCILIK

  3. Bölgesel Yağlarda Devrim

Bölgesel Yağlarda Devrim

Dünya ile aynı anda, en güncel teknik; liposhaping…

A+A-

Tüm dünya ile aynı anda kullandığı güncel teknikleri ile dikkatleri çekenTransmed Saç ve Kozmetik Cerrahi Kliniği, uyguladığı yeni nesil yağ aldırma yöntemi "Liposhaping" sayesinde kadın ve erkeklerin bölgesel yağlarına çare oluyor. 

1994 yılında Dr. Melike Külahçı tarafından, ileri teknik Saç ve Kozmetik Cerrahi hizmetlerini sunmak üzere uluslararası bir tıp merkezi olarak kurulan TRANSMED, ayakta Liposuction olarak bilinen yeni nesil yağ aldırma yöntemi "Liposhaping"ile bölgesel yağlanmalarınızdan daha kolay ve güvenli biçimde kurtulmanızı sağlıyor. 

Bölgesel olarak toplanmış fazla yağ birikimlerini uzaklaştırma ve vücut konturlarını şekillendirmeye yönelik bir uygulama olan Liposhaping'idiğer uygulamalardan ayıran en büyük özelliklerinden biri,kullanılan mikrokanüllerin çok küçük olmasıdır. İkinci önemli farkı ise cilt altına verilen sıvı miktarının, vücudun emdiği miktardan bol oluşudur. Bu özellikler sayesinde klasik yağ aldırma yöntemlerinden ayrılan Liposhaping, uygulanan hastalardaminimal morluk ve şişlikler eşliğinde, pürüzsüz, godesiz ve izsiz sonuçlara ulaşılmasını sağlıyor. Hasta operasyondan bir gün sonra normal iş ve özel hayatına dönebiliyor. 

Kimlere uygulanabilir 

Vücutlarının belirli bölgelerinde yağ fazlalıkları bulunan, elastik cilde sahip, normal ağırlıktaki tüm kadın ve erkekler için Liposhaping uygun bir işlem olarak kullanılıyor. Özellikle vücudun alt yarısı, üst yarısından bir beden büyük olanlar için ideal bir girişim olan Liposhaping, inatçı karın yağları, diz üstü, bacak içi, ayak bileği, bel kenarı, gıdı bölgesi, kol altı yağları ve sütyen izi yaratan sırt yağları için uygulanıyor. Her yaştan kadın ve erkeğe uygulanabilen operasyon, ileri yaşa sahip hastaların cilt elastikiyetini kaybetmiş olabileceklerinden dolayı, cilt yapısı daha sıkı olan genç hastalarla aynı sonucu vermeyebiliyor. Vücutlarında çok geniş bir bölgeye yayılmış aşırı yağ birikmeleri olan bireyler de Liposhaping yaptırmaya uygun aday sayılabiliyor. Bu kişilerde de yağ miktarı göreceli olarak azaltılıyor. 

Anında gözle görülür bir etkiye sahip yöntem 

Yağ birikimlerinin olduğu yere bir çeşit anestezik solüsyon karışımı enjekte edilerek bölgeden alınması gereken yağ kitlesi tamamen akışkan hale getiriliyor. Akışkan hale getirilen yağ kitleleri sayesinde yağlı bölgeler daha kolay tespit ediliyor ve emilimin daha homojen olması mümkün oluyor. Girişim sırasında mikrokanüller kullandığı için cerrah çok daha yumuşak ve nazik hareket ederken, operasyon sonrasında diğer yağ aldırma yöntemlerinin aksine ciltte düzensizlik ve pürüzler oluşmuyor. Çok ince kanüllerle çalışıldığı için dikiş de gerektirmeyen Liposhaping işleminde,Liposuction'dan farklı olarak lokal anestezi uygulanıyor.Hızlı iyileşme sağlayanLiposhaping işlemi bittikten sonra klinikten rahatlıkla yürüyerek çıkabiliyor ve günlük hayatta herhangi bir olumsuzluk yaşanmıyor. Liposhaping tedavisi uygulandıktan hemen sonra gözle görülür değişiklikler fark ediliyor. Uygulamadan üç hafta sonra çok daha yoğun bir iyileşme görülürken esas sonuç operasyondan yaklaşık üç ay sonra alınıyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.