1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bir yıldız doğuyor

Bir yıldız doğuyor

Teknik direktör Aykut Kocaman tarafından altyapıdan alınarak Antalya kampına götürülen 4 gencin arasında bulunan Beykan Şimşek, merdivenleri hızlı çıktı

A+A-

15 Ocak’ta profesyonel sözleşme imzalayan, 17’sinde bonservisi çıkan, Elazığspor maçında 18 kişilik kadroda yer alan 1 Ocak 1995 doğumlu genç futbolcu, 72. dakikada Stoch’un yerine Stoch’un yerine oyuna dahil oldu.

Dakikalar 86’yı gösterirken klas bir vuruşla ağları havalandıran Beykan, büyük sevinç yaşarken, takımdaki abilerinin mutluluğu belki de ondan fazlaydı. Baroni kendisini omuzlara aldı, Volkan kalesinden koştu geldi, herkes onu alkışlayıp, tribünler götürdü.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Beykan Şimşek, “Gerçekten şu anda anlatılamayacak kadar mutluyum. Böyle güzel bir gol atmak, böyle bir statta özellikle mükemmel oldu benim için” diye konuştu.

Geleceğe yönelik hedefleri hakkında da konuşan genç oyuncu, “Genç bir oyuncu için ilk hedef çıktığı takımda kalıcı olabilmektir. Ben de ilk etapta Fenerbahçe’de kalıcı olarak forma bulmak istiyorum uzun vadede. Sonrasında da tabii ki benim de büyük hedeflerim var” diyerek sözlerini noktaladı.
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.