1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 'Bir süre daha yoğun bakımda kalacak'

'Bir süre daha yoğun bakımda kalacak'

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, Acıbadem Fulya Hastanesi'nde tedavi gören Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'yı ziyaret etti

A+A-

 Hastane çıkışında gazetecilere açıklama yapan Koç, Süleyman Seba’nın şu an için önemli bir sıkıntısının olmadığını söyledi. Seba’nın yüksek ateş nedeniyle önceki gün hastaneye kaldırıldığını hatırlatan Koç, "Süleyman Seba, şu an yoğun bakım ünitesinde kontrol altında. Solunum ve dolaşım desteğine ihtiyaç duymamasına rağmen, yoğun ziyaretçi trafiği nedeniyle bir süre daha yoğun bakım ünitesindeki tedavisi devam edecek" dedi. 

Haluk Koç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun telefonla geçmiş olsun dileklerini ilettiğini belirterek, "Süleyman Seba, Türk futbolunda önemli ve sembol bir isimdir. Türk sporu adına örnek oluşturmuştur. Bir an evvel sağlığına kavuşarak normal hayata dönmesini temenni ediyoruz" diye konuştu. 

Koç, Beşiktaş camiasının vefakar bir camia olduğunu anlatarak, Seba’nın, dürüstlük ilkesini daha sonraki kuşaklara yaşayarak örnek göstermeye devam edeceğine inandığını kaydetti. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.