1. HABERLER

  2. Beyaz Show'a koşarak gidiyor

Beyaz Show'a koşarak gidiyor

Maratoncu Akın Yeniceli, Kanal D televizyonunda yayınlanan Beyaz Show adlı programa katılmak için Uşak'tan İstanbul'a koşuyor.

A+A-

Beyaz Show ekibinin eşlik ettiği Yeniceli, akşam saatlerinde Bilecik'e ulaştı. 

 
Maratoncu Akın Yeniceli, Uşak'tan ilk olarak vardığı Kütahya'da geceyi geçirdi. Sabah saatlerinde Kütahya'dan yola çıkan Yeniceli akşam Bilecik'e vardı. Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show programına katılmak üzere İstanbul'a gidecek olan Akın Yeniceli, Bahriyeli türküsünü Beyaz'a uyarlayarak hem söylüyor hem de koşuyor. 
 
ŞEYH EDEBALİ TÜRBESİ'Nİ ZİYARET ETTİ 
 
Bilecik'te Şeyh Edebali Türbesi'ni de ziyaret edip dua okuyan Yeniceli, geceyi Bilecik'te geçirdikten sonra sabah yola çıkacak. Yeniceli koşusu ile ilgili olarak şöyle dedi: "Şu ana kadar 250 kilometre koştum. Geri kalanı kontrollü bir şekilde koşarak Beyaz Emmi'ye ulaşacağım. Koşu esnasında hiçbir sıkıntı yaşamadım. Kendime zaten baştan beri güveniyorum. Ben ultra maraton koşucusuyum. Geçen hafta da İznik'te dağ maratonunda derece almıştım. Amacım derece yapıp başarılı olacağım. Sağlığım konusundan hiçbir şey yok. İyiyim. Sağlıklıyım. Koşuyu sağlıklı bir şekilde tamamlayacağıma inanıyorum. İnanmak başarmanın yarısıdır. Kafama koydum, ayaklarım da ona göre gidiyor bu işe konsantre oldu." 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.