1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 'Beşiktaş UEFA'ya gidecek'

'Beşiktaş UEFA'ya gidecek'

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Merak etmeyin gelecek sezon Beşiktaş UEFA'ya gidecek, lisansını da alacak" dedi.

A+A-

Anadolu Beşiktaşlılar Derneği tarafından Ramada Otel’de düzenlenen "110 Yıldır Hakkıyla Şerefiyle Beşiktaş Gecesi"ne katılan Orman, burada yaptığı konuşmada, kulübün 110. kuruluş yıl dönümü nedeniyle organize edilen gecede bulunmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu söyledi.

Beşiktaş Kulübü’nün bundan 110 yıl önce Ahmet Fetgeri’nin arkadaşlarıyla bir hayal üzerine kurulduğunu ifade eden Orman, "Bizlere düşen görev, onların ardından Şeref Bey, Şükrü Gülesin, Baba Hakkı, Yusuf Tunaoğlu, Süleyman Seba ağabeyler gibi insanların döktükleri alın teri, gözyaşları ve kanlarıyla bugünlere getirdikleri kulübümüzü bizden sonraki nesillere en iyi şekilde teslim etmektir’ diye konuştu.

Orman, bu iradeyle göreve gelen yönetim kurulunun aynı ciddiyetle Beşiktaşlılara layık olmaya çalıştığını vurgulayarak şunları söyledi:

"İnşallah Allah bizi kimseye karşı mahcup etmez. Yalnız şunu bilmenizi isterim; bu aramızdaki iletişim devam ettiği sürece bizde kanımızın son damlasına kadar Beşiktaş için uğraşacağız. Buna emin olabilirsiniz. Beşiktaş zor bir süreçten geldi. 

’UEFA’ya katılabilir mi? Lisans alabilir mi?’ gibi konularla kamuoyunun gündemindeyken, buradan şunu açıklamak istiyorum; merak etmeyin Beşiktaş UEFA’ya gidecek, lisansını da alacak. Sezon sonundan itibaren de artık Beşiktaş’ta parayla alakayı bir şey konuşulmaz. Herkes bundan emin olsun. Önümüzdeki ay bizim için çok önemli bir ay olacak. Allah nasip kısmet ederse İnönü Stadı’nın inşaatına başlayacağız."

Konuşmasının sonunda Anadolu Beşiktaşlılar Derneği yöneticilerinden kulüp için Ankara’da bir tesis yapmalarını isteyen Orman, salondakilerden büyük alkış aldı.

Gece boyunca dernek üyelerinin büyük ilgisiyle karşılaşan Orman, üyelerin isteklerini kırmayarak tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.