1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Beşiktaş için kritik günler!

Beşiktaş için kritik günler!

Borçları nedeniyle Avrupa'da yer alamayan Beşiktaş'ta gelecek sene aynı durumun yaşanmaması için hummalı bir çalışma var

A+A-

Beşiktaş'ta hareketli saatler yaşanıyor.
Eski oyuncuların ödenmemiş ücretleri  ve bonservis borçları nedeni ile geçen sezon UEFA tarafından Avrupa kupalarından men edilen Siyah-beyazlılar önümüzdeki sezon için de Avrupa'dan uzak kalma korkusu yaşıyor.
UEFA'nın tanıdığı süre olan 31 Mart'a kadar borç sorununu çözmek zorunda olan Beşiktaş yönetimi, 27 futbolcu ile borçları için anlaşmaya vardı. Ancak 2 isim Fikret Orman yönetiminin başını ağrıtmaya devam ediyor. Matteo Ferrari ve Julio Alves ile sorunlar aşılmış değil...
Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi, Ferrari'nin alacaklarına karşılık açtığı davada İtalyan futbolcuyu haklı bulmuş ve  8 milyon euronun İtalyan oyuncuya ödenmesini kararlaştırmıştı. Siyah-beyazlı yönetim taksitlendirme konusunda anlaşmaya yanaşmayan Ferrari'yi ikna etmeye çalışıyor. Diğer taraftan Julio Alves'in bonservisinin yüzde 50'si için  Atletico Madrid'e üç buçuk milyon euro ödeme yükümlülüğü olan Siyah-beyazlılar oyuncunun menajeri Jorge Mendez ve İspanyol ekibi ile anlaşmanın yollarını arıyor.
Beşiktaş yönetim kurulu Avrupa kupalarına katılma sorununun çözümü için son kartlarını masaya koyacak. İtalya ve İspanya'dan gelecek haberler ile konunun en geç cumartesi günü açıklığa kavuşması bekleniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.