1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Beşiktaş: 2 - Kayserispor: 0

Beşiktaş: 2 - Kayserispor: 0

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında şampiyonluk yarışındaki Beşiktaş Vodafone Park'ta konuk ettiği Kayserispor'u 2-0 yendi.

A+A-

Şenol Güneş, Kayserispor karşısında zorunlu iki değişiklik yaptı. Sakatlanan Pepe ile Alvaro Negredo kadroda yer alamazken, bu oyuncuların yerine Domagoj Vida ile Vagner Love şans buldu. Şenol Güneş, Kayserispor karşılaşmasıyla birlikte  Beşiktaş'ın başında 100. lig maçına çıkarak "Dalya" derken Beşiktaşlı taraftarlar, karşılaşma öncesinde teknik direktör Şenol Güneş'e tezahüratlarla büyük destek verdi.

Beşiktaş, Kayserispor karşısında 23. dakikada Talisca ile gole çok yaklaştı. Brezilyalı oyuncunun vuruşunda Kayserispor kalecisi Lung kalesini gole kapatırken atağın devamında top Tosic'in önünde kaldı ancak Lung bir kez daha gole izin vermedi.

Beşiktaş 32. dakikada Tosic'in attığı kafa golüyle Kayserispor karşısında 1-0 öne geçti. Golün asisti Quaresma'dan gelirken Portekizli yıldızın rabona hareketi ile ceza sahasına gönderdiği topa iyi yükselen Tosic kafasıyla topu filelerle buluşturdu.

İlk yarıda son sözü 45. dakikada Adriano söyledi. Brezilyalı oyuncu ceza sahasının dışından Kayserispor kalecisini avladı ve Beşiktaş soyunma odasına 2-0'lık skorla önde girdi. 

Beşiktaş'ta Dusko Tosic 62. dakikada Umut Bulut'a yaptığı faul sonrası maçın hakemi tarafından sarı kartla cezalandırıldı ve ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. 

Kayserispor, Beşiktaş'ın 10 kişi kalmasının ardından rakip kalede gol fırsatları yakalasada skoru değiştiremedi ve Beşiktaş ilk yarıda bulduğu gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Bu sonuçla siyah beyazlılar 65 puana yükseldi ve 4. sırada yer aldı. Kayserispor ise 44 puanla 8. sıradaki yerinde kaldı.

Günün diğer karşılaşmasında;

Göztepe: 0 - Evkur Yeni Malatyaspor: 0

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.