1. HABERLER

  2. SPOR

  3. "Bernabeu'da gol atarsam sevinmem"

"Bernabeu'da gol atarsam sevinmem"

Galatasaray, İspanyol basınında manşetleri süslemeye devam ediyor. Marca gazetesi bugün Hamit Altıntop'la yaptığı röportajı kapağına taşıdı

A+A-

Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'in karşısına çıkacak Galatasaray, İspanyol basınında manşetleri süslemeye devam ediyor. Marca gazetesi bugün Hamit Altıntop'la yaptığı röportajı kapağına taşıdı. Eski takımına karşı forma giyecek milli futbolcu, "Bernabeu'da gol atarsam sevinmem" dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalan Galatasaray, Real Madrid ile eşleşince oynanacak maçlar Hamit Altıntop için ayrı bir önem kazandı. Eski takımına karşı forma giyecek 31 yaşındaki milli futbolcu, İspanyol basınının ilgi odağı oldu.

İspanya'nın önde gelen spor gazetesi Marca, kritik karşılaşmalar öncesi Hamit'i manşetine taşıdı. Yıldız futbolcu gazeteye verdiği röportajda, Real Madrid'den korkmadıklarını söyledi. Fatih Terim'in çok cesur bir teknik adam olduğunu vurgulayan Hamit, "Biz Türkiye'nin Barcelona’sıyız. Takım olarak topla oynamayı ve hücum futbolunu seviyoruz. Rakip kim olursa olsun bu anlayıştan vazgeçmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Eşleşmeden büyük heyecan duyduğunu ve eski arkadaşlarıyla bir araya geleceği için mutlu olduğunu belirten Hamit, "Bernabeu'da gol atarsam sevinmem" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.