1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bernabeu sallanacak

Bernabeu sallanacak

İspanyol Marca'daki 'Türk istilası' 15 binden, 25 bine çıktı. Bu akşam 85 bin kişilik Santiago Bernabeu'da tribünler, Sarı-Kırmızı renklere bürünecek!

A+A-

İspanyol gazetesi Marca, Galatasaraylı futbolseverlerin Real Madrid maçına büyük ilgi gösterdiğini ve yaklaşık 10 bin taraftarın, Santiago Bernabeu’ya akın edeceğini yazmıştı. Haberde Marca, ‘Türk istilası’ başlığını kullanırken, taş çatlasa en fazla bu rakamın 15 bini bulması bekleniyordu. Ancak onlar adına daha beteri oldu. Son alınan bilgiye göre 85 bin kişilik Bernabeu’da yaklaşık 25 bin Türk’ün olacağı bildirildi. Bu şu ana kadar bu statta deplasman tribünleri adına bir rekor olacak. Normalde UEFA kurallarına göre Cim Bom’a verilen bilet sayısı sadece 4 bin 500’dü. 

United 4 bin, Dortmund 8 bin

Ancak Türkler’in yoğun ilgisi sonunda kimlik sorulmadan alınan biletlerin 25 bine yaklaştığı duyulunca, Real Madrid yönetimi kimlik gösterilerek kalan 3 bin 500 bileti satma kararı aldı. Ama iş işten geçmişti... Bu sezon Manchester United’ın 4 bin ve Almanya’nın en tutkulu taraftarları Borussia Dortmund’un sadece 8 bin seyirci, Bernabeu’da yer almıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.