1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ben olsam alkışlardım

Ben olsam alkışlardım

Sporcu geçmişi ve kimliği olan biriyim. Ben olsam rakibimi alkışlardım.

A+A-

"Kadıköy'de oynayacağımız maç için Şükrü Saracoğlu Stadı'na gitmeyeceğim. Çünkü gitmem için bir neden yok. Geçen sene kupa alacağımız için gitmiştim. Bu sene orada alacağımız bir kupa olmadığı için gitmeme gerek yok."

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, İstinye Park'taki sinemada düzenlenen özel gösterimde, Galatasaray ve Beşiktaş RMK Marine tekerlekli sandalye basketbol takımları ile "Iron Man-3" filmini izledi.
 
Filmden önce basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Aysal, Aykut Kocaman'ın Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'ı Kadıköy'de alkışlamayacaklarını söylemesiyle ilgili, "Hangi kulüpten olursa olsun, ben sporcuların emeğini her zaman alkışlarım. Centilmence yapılan her mücadelenin ardından her sporcu alkışı hak eder ama herkesin tercihi farklıdır. 'Alkışlamayacağım' diyen insanları da eleştirmeyin. Onlara da anlayış göstermek durumundasınız" dedi.
 
Aysal, "Fenerbahçe şampiyon olsaydı alkışlar mıydınız?" yönündeki soruyu, "Niçin alkışlamayayım, gayet tabii alkışlardım. Ben sporculuğumu bu yaşıma rağmen taşıyorum. Bundan sonra da kaybetmemeye çalışıyorum" diye yanıtladı.
 
Fenerbahçe ile deplasmanda yapacakları maça gitmeyeceğini ifade eden Aysal, "Kadıköy'de oynayacağımız maç için Şükrü Saracoğlu Stadı'na gitmeyeceğim. Çünkü gitmem için bir neden yok. Geçen sene kupa alacağımız için gitmiştim. Bu sene orada alacağımız bir kupa olmadığı için gitmeme gerek yok. Herhalde Fenerbahçeliler beni bağışlarlar" diye konuştu.
 
Sarı-kırmızılı yönetici Abdurrahim Albayrak ile aralarında kırgınlık olduğuna yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını sözlerine ekleyen Aysal, "Abdurrahim Albayrak'ın benimle sorun yaşaması durumu söz konusu değil. Böyle bir durum yok. Ancak sayın Albayrak'ın yorgun olduğu gerçeği var. Kendisi son dönemde çok yoruldu" diye konuştu.
 
Gelecek dönemde Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu'nda bir değişiklik olup olmayacağına yönelik soruya da Aysal, "Şu anda yönetim kuruluyla ilgili alınmış bir kararımız yok. Ancak ayın 20'sinden sonra böyle şeyler konuşabiliriz" yanıtını verdi.
 
The Walt Disney Company Türkiye Ülke Müdürü Sinan Ceylan, Aysal ve filmi izleyen Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karacan'a birer "Iron Man" heykelciği hediye etti.
 
Aysal, Galatasaray ve Beşiktaş RMK Marine tekerlekli sandalye basketbol takımlarıyla bir araya geldiği için mutlu olduğunu dile getirerek, iki ekibin oyuncularıyla basın mensuplarına poz verdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.