1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 'Baskı altındayım'

'Baskı altındayım'

Fransa'nın Canal+ televizyonu, Galatsaray'ın dünyaca ünlü yıldızı Didier Drogba'yla yaptığı ropörtajın ikinci bölümünü yayınladı

A+A-

Geçtiğimiz hafta yayınlanan belgesel-ropörtaj karışımı programın ilk bölümünde, Drogba'nın Galatasaray'a gelmeden önceki kariyeri, golcü oyuncunun görüşleri eşliğinde anlatılmıştı. Bu hafta yayınlanan bölüm ise 35 yaşındaki golcünün Sarı-Kırmızılı camiaya katılmasını konu edindi.
Programa içten yanıtlar verdiği gözlenen Drogba, "Buraya belli bir statü ile geldiğim için üzerimde bir baskı hissediyorum. Her sabah yataktan kalktığımda kendi kendime 'Bugün sahada kendimi kanıtlamalıyım' diyorum. Ancak buna karşın burda olmaktan mutluyum. Daha önce yaşamadığım benzersiz bir deneyim içindeyim" diyerek yeni takımıyla ilgili neler hissetiğini açıkladı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE DÖNÜŞ
Geçtiğimiz sezon Chelsea formasıyla Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kaldıran tecbeli oyuncu, Galatasaray'la birlikte yeniden Devler Ligi'nde forma giymekten çok mutlu olduğunu belirterek, "Şampiyonlar Ligi şarkısı eşliğinde sahaya çıkmak ve bu kulvarda oynamak benim için büyük keyif. Umarım yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.