1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Bana istediğinizi söyleyin ama Ülküdaşlarıma söyletmem!

Bana istediğinizi söyleyin ama Ülküdaşlarıma söyletmem!

Cnntürk televizyonu'nda Didem Arslan'ın yönettiği Türkiye'nin gündemi programına telefonla bağlanan MHP'de en güçlü Genel Başkan adayı olan Meral Akşener hakkında Cemaatçi darbeye karşı tavır koymadı gibi iftiralar cevap verdi.

A+A-

CNN Türk'te Didem Arslan Yılmaz'ın sunup yönettiği Türkiye'nin Gündemi programında 15 Temmuz darbe girişimi ve Türkiye'de FETÖ'nün etkinliği tartışılıyordu. Programın konuklarından Avukat Cüneyt Toroman konuşması esnasında Meral Akşener'in de FETÖ ile ilişkili olduğuna yönelik iddialarda bulundu.

Didem Arslan Yılmaz ise Cüney Toraman'ı bu konuda uyarıp, Akşener'in daha önce yaptığı bir programda bu iddiaları kesin bir dille reddettiğini söyledi. Ancak Toraman iddialarının arkasında durdu. Bunun üzerine Meral Akşener Türkiye'nin gündemi programına telefonla bağlanarak hakkında Cemaatçi, darbeye karşı tavır koymadı gibi iftiralar cevap verdi.

Program konuklarından Avukat Cüneyt Tolman'ın hakkındaki iftiralara cevap veren Akşener günlerdir hakkında algı operasyonu ve iftiraların yapıldığı isnatlara çok sert yanıt verdi. Türkiye'nin sağ duyuya ihtiyacı olduğu bir dönemde özellik dikkat etmek amacıyla sesimi çıkarmadım ama Sayın Cüneyt Tolman adlı arkadaş benim o gün 23:00'da benim attığım tweeti gördü mü o günden itibaren darbeye karşı tavırlarımı gördümü,kos koca adamlar utanmadan 22 saattir konuşmadı, evinden kaçtı, gizleniyor diyorlar. Ben pazar günü şehit cenazelerin de fatih camisindeydim. İftiraya uğrayan bir insan kendini ispat edemez. İspat etmekle yükümlü olanlar bu iftiranın, bu isnadın sahipleridir. Hukukun öldüğü bir Türkiye'de yaşıyoruz biz. Koskoca avukat döndürüp beni fetöcülükle, darbecilikle itham ediyor bu arkadaşlar masaların altlarında tiril tiril titreken ben darbeye karşı çıkmış bir insanım. Bugüne kadar darbenin yanında kim olmuşsa şerefsiz ve alçaktır. Darbe yanında darbe şakşakcılığı yapan darbe seviciliği yapan şerefsizdir alçaktır ama bu isnatları iftiraları ispat edemeyenler de alçaktır şerefsizdir korkaktır. Şimdi buradan söylüyorum 1 temmuz tarihini veren benmiyim? 10 temmuz tarihini ilan eden sayın Bahçeli. Sayın Bahçeli mi o zaman darbe yanlısı? Bana istediğinizi söyleyebilirsiniz sineye çekerim ama Ülküdaşlarıma iftira atarsanız; susmam! Hadi bakalım hodri meydan! Elinizde ne belge ne bilgi var hemen mahkemeye verin, elinde bilgi belge olduğu halde mahkemeye vermeyen bir hukukçu olabilir mi? Meral Akşener Fetö'cülükle gurur duyarım iftirasına karşı kesinlikle öyle birşey söylemediğini bu soruyu Ahmet Hakan'ın sorduğunu Fethullah Gülen'i destekliyormusunuz sorusuna Hiç bir dini grupla hiçbir ilişkim yoktur ben başka korkaklara benzemem herhangi bir grupla bağlantım olsa bunu gururla söylerdim dedim dedi ama söylediğinin tamamen algı oluşturmak amacıyla farklı şekillerde lanse edildiğini söyledi. Eski Genelkurmay başkanı İlker Başbuğ'u içeri ben mi attım? Sayın Cumhurbaşkanı'nın etrafındaki beş yaverin 4'ü fetöcü çıkıyor onların referansı ben miyim? Genel Kurmay Başkanı'nın zel kalemi fetöcü çıkıyor onları bu suçların içlerinde yürümesinin sebebi benmiyim? Dolayısıyla böyle bir algı operasyonuna sadece Türkiyenin içinde bulunduğu şart ve bir darbe meselesinin karşısında yek bir vücüt olmak adına sesimi çıkarmadım ama bundan sonra yağma yok hiç bir müptezele pabuç bırakacak değilim.Bu avukat bey hukuka giriş kitabını okusun. 672 delege var ve bu 672 delegenin hepsi fetöcü öylemi? elinizden geleni yapın hadi bakalım kim darbeciymiş!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.