1. HABERLER

  2. ÇEVRE/TARIM/HAYVANCILIK

  3. Bak şu polislerin yaptığına

Bak şu polislerin yaptığına

'Memur beylerden bu hareketi beklemiyordum!'

A+A-

 

Giresun’da bir kişi, 4 polis memuru tarafından orantısız güç kullanılarak tekme, tokat ve copla dövülerek komaya sokulduğunu iddia etti.
 
Polis dayağı sonrası kafasına 12 dikiş atıldığını ve vücudunun çürükler içerisinde kaldığını belirten Hacı Ahmet Öksüz, şikayetçi olduğunu söyledi. Meydana gelen olayla ilgili açıklama yapan Öksüz, “Bir eğlence mekanında tanıdıkların kavga ettiği haberini aldım. Kavgayı ayırmak için olay yerine gittim. Bu esnada polis ekipleri de olay yerine gelerek ne olduğunu bilmediğim halde bana copla vurmaya başladıklar. O esnada yapmayın etmeyin derken başıma 2 tane cop yedim. Başım kanlar içinde olmasına ve beni hastaneye götürün dememe rağmen vurmaya devam ettiler. Daha sonra elime kelepçe bağladılar ve kendimi hastanede buldum. Kafama 12 dikiş attılar. Tedavi esnasında bile ellerim kelepçeliydi. Açın diye söyledim ama açmadılar. Bir hayli acılar çektim. Memur beylerden bu hareketi beklemiyordum. Tek suçum kavgayı ayırmak" dedi.
 
"Ben esnaf ve çevresinde sevilen biriyim,serseri değilim bir şey değilim" diyen Öksüz "Hastaneden sonra emniyete gittim ifade için yine orda bana hakaretlerde bulundular. Hepsinden şikayetçiyim. Ben hakkımı arıyorum başka hiçbir şey aramıyorum. Coplarla kafama, bacaklarıma ve sırtıma vurdular yani insana yapılmayacak muamelede bulundular bana. 3 polis ekibi vardı ama bana saldıran 4 polisti. 2 kişi biber gazı sıktı, bir kişi de sürekli kafama vurdu. Kafamda 15 santim açık var ölsem gitsem ne olacaktı ? Kimler bizim hakkımızı savunacak” diye konuştu.
 
Öte yandan olay güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.