1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Aykut Kocaman'dan Volkan'a sitem

Aykut Kocaman'dan Volkan'a sitem

Fenerbahçe, Sivas'a yenildi, zirveyle fark 6 puana çıktı. Maç sonu Aykut Kocaman medya önünde takımını savundu ama soyunma odasında bambaşka bir tablo vardı. Kocaman'ın tepkisinden herkes nasibini aldı, o anların detaylarına sadece FANATİK ulaştı

A+A-

Kadıköy'de hesaplar şaştı

Lider Galatasaray ve Beşiktaş puan kaybetmiş, Fenerbahçe’ye farkı kapatma adına büyük fırsat doğmuştu. Yeni transferler Emre Belözoğlu, Webo ve Ziegler kadrodaydı, Sivas sınavında Saracoğlu’nda ‘derbi atmosferi’ vardı. Fakat işler planlandığı gibi gitmedi. Sarı-Lacivertliler baskılı bir oyun oynadı, penaltı dahil çok fırsat yakaladı ama 2-1 kaybetti. Kadıköy’e şölene gelenler stadı mutsuz terk etti, Fenerbahçe zirvenin 6 puan gerisine düştü.

Medya önünde sustu

Maç sonu gözler Aykut Kocaman’a çevrildi. Kocaman, medya karşısında futbolcularını savunup, oyunun karşılığını alamadıklarını belirtti ve “Son dönemlerin en iyi futbolunu oynadık ama yenildik” dedi. Fener’in baskı kurduğu anlarda kötü bir gol yiyen Volkan’a da sahip çıktı ve iniş-çıkışlar yaşanabileceğini anlattı. Ancak kapalı kapılar ardından bambaşka şeyler yaşandı.

Finali Emre ile yaptı

FANATİK, soyunma odasındaki gerilimin detaylarına ulaştı. Kocaman’ın, önce Bekir, Cristian ile Egemen’i hedef alıp, “Ön taraf iyi, arkası evlere şenlik. Havalı başladık diye maç garanti mi yani! Açığımız belli. Gol ararken ters topla bitiriyorlar. Kaç kere söyleyeceğim, kendinize gelin. Herkes Joseph’i (Yobo) bekliyor. Ya sakat gelirse!” sözleriyle tepkisini dile getirdiği öğrenildi. Sıra sonra Volkan’a geldi. Milli oyuncuya, “Sana kaç top geldi, kaçı içeride?” diye soran Fener’in patronu, “Kurtardıklarını saymıyorum. Beni silbaştan yaptırma” ifadelerini kullandı, finali ise Emre ile yaptı: Arka taraf bu halde... Bundan sonra sen de uyar takımı!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.