1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Atakaş Hatayspor: 2 - Beşiktaş: 2

Atakaş Hatayspor: 2 - Beşiktaş: 2

Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş, Hatay deplasmanından 2-2'lik beraberlikle döndü. Beşiktaş'ın galibiyet serisi biterken, Hatayspor'da Boupendza 2 golle yıldızlaştı.

A+A-

Süper Lig'in 18. haftasında Atakaş Hatayspor'a konuk olan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, son oynadıkları Çaykur Rizespor müsabakasının ilk 11'inde 3 değişiklik yaptı.

Yalçın, Çaykur Rizespor maçında ilk 11'de oynayan Rıdvan Yılmaz, Oğuzhan Özyakup ve N'Koudou'nun yerine, Nsakala, Atiba Hutchinson ve Ghezzal'a ilk 11'de görev verdi.

Beşiktaş sahaya Ersin Destanoğlu, Rosier, Welinton, Vida, Nsakala, Josef, Necip Uysal, Atiba Hutchinson, Larin, Ghezzal, Aboubakar ilk 11'i ile çıktı.

Siyah-beyazlıların yedek kulübesinde ise Utku Yuvakuran, Montero, N'Koudou, Güven Yalçın, Oğuzhan Özyakup, Hasic, Dorukhan Toköz, Hüseyin Atakan Üner, Rıdvan Yılmaz ve Kartal Kayra Yılmaz oturdu.

Beşiktaş, 6. dakikada 1-0 öne geçti. Ceza sahası dışında topla buluşan Aboubakar döndü vurdu ve Akın'ı mağlup etmeyi başardı. Hatayspor'un cevabı ise 7. dakikada geldi. Sağ kanattan gelişen Hatayspor atağında Akintola'nın ceza alanına çevirdiği topa Boupendza vurdu ve skora tekrar dengeyi getirdi. 23. dakikada tekrar sahne alan Boupendza, takımını öne geçirdi. Sol kanattan gelişen Hatayspor atağında Mesut'un pasında ceza alanında topla buluşan Boupendza, Vida ve Welinton'u geçip kaleye vuruyor ve topu ağlara gönderdi. 41. dakikada Larin, Beşiktaş adına skoru 2-2 yapmayı başardı. Ghezzal'ın sağ kanattan kullandığı kornerde arka direkte Larin kafayı vuruyor ve topu ağlara gönderdi.

İlk yarısı 2-2 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında taraflar eşitliği bozamadı. 90 dakika, 2-2 sona erdi.

Bu beraberliğin ardından Beşiktaş, 35 puanla liderliğini sürdürdü. Hatayspor ise 28 puanla 6. sırada kendine yer buldu. 

Süper Lig'de günün skorları:
Fatih Karagümrük: 2 - İH Konyaspor: 1
MKE Ankaragücü: 1 - Başakşehir FK: 2
Çaykur Rizespor: 1 - Yukatel Denizlispor: 1

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.