1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Aslan'dan 'Mourinho'ya selam!

Aslan'dan 'Mourinho'ya selam!

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray, deplasmanda Kayserispor'a konuk oldu. Sarı-Kırmızılı ekip Sneijder ve Burak (2)'ın golleriyle karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. Mücadeleyi Şampiyonlar Ligi'ndeki rakip Real Madrid'in hocası Jose Mourinho d

A+A-

 

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Kayserispor, kendi sahasında lider Galatasaray'ı ağırladı. Kadir Has Stadı'nda oynanan mücadelede Galatasaray 3-1'lik skorla 3 puana ulaşan taraf oldu.

MAÇIN CANLI ANLATIMI

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 3. dakikada Sneijder, 23. ve 38. dakikada Burak Yılmaz attı. Kayserispor'un tek sayısı 90. dakikada Biseswar'dan geldi.Galatasaray, bu galibiyetle ligdeki puanını 50'ye çıkardı. 7 maç sonra yenilgiyle tanışan Kayserispor ise 36 puanda kaldığı bu haftayı 9. sırada tamamladı.


2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e verilecek 1 hafta aradan sonra, Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Türk Telekom Arena'da karşılacak.Kayserispor ise ligde düşme potasına yaklaşan Kardemir Karabükspor deplasmanına konuk olacak.

Maçtan notlar

MOURİNHO 113 NOLU LOCADA

Şampiyonlar ligindeki rakibi Galatasaray’ı izlemek için özel uçakla Kayseri’ye gelen Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho,  Kayserispor Kulübü tarafından kendisine tahsis edilen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’ye ait 113 nolu locada maçı izledi.

TERİM DE YANINDAKİ 114 NOLU LOCADAYDI

İspanya’daki Real Madrid-Mallorca maçını Santiago Bernabeu Stadı’nda canlı izleyen Fatih Terim, bugün saat 3.45’de özel uçakla Kayseri’ye gelip sarı kırmızılı kafileye katıldı. Real Madrid’in 5-2 yendiği maçta notlar alan Terim, Kayseri’de Kadir Has Stadı'nda karşılaşmayı 104 nolu locadan izledi.

MOURİNHO GALATASARAY SOYUNMA ODASINA GİTTİ

Real Madrid’in Portekizli teknik direktörü Mourinho, maçtan öce Galatasaray soyunma odasına gitti.

ŞOTA MAÇI İZLEDİ

Maçı izleyenler arasında Kayserispor’un eski, Kasımpaşa’nın yeni teknik direktörü Şota Arveladze’de vardı.

1400 GÜVENLİK MENSUBU

Kayserispor-Galatasaray maçında 1000’ü polis, 400’ü özel güvenlik olmak üzere 1400 güvenlik görevlisi görev aldı. Kadir Has Stadı ve çevresinde iki güvenlik bariyeri oluşturuldu. Karaborsa bilet satışına karşı önlem alan polis, şüpheli gördüğü kişilerin üzerini aradı.

ÇİM DEV FANLARLA KURUTULDU

Karla karışık yağmur nedeniyle stadın dün gece naylonlarla örtülen çim zemini, daha sonra 20 dev fanlarla kurutuldu. Tribünlerdeki futbolseverler ise dev radyan ısıtıcılarla 4 derece kadar düşen soğuk havada üşümekten kurtuldu.

1300 KİŞİLİK YER DOLDU

Kayserispor kulübü tarafından Galatasaraylı taraftara ayrılan bin 300 kişilik yer dolunca, sarı kırmızılı seyirciler polisin oluşturduğu kordonla Güney tribününde bir araya toplandı. Galatasaray maçı için İstanbul, Ankara, Adana, Mersin, Sivas, Nevşehir , Kırşehir ve Yozgat’dan gelen sporseverler takımlarını çılgınca destekledi. 32 bin kişilik statdaki tribünler tamamen doldu. Tickettürk kayıtlarına göre 29 bin 500 bilet satıldı.

"BİZİM KÖYLÜDEN KADIKÖYLÜ VE MECİDİYEKÖYLÜ OLMAZ" PANKARTIKayserili taraftarlar, Galatasaray ve Fenerbahçe’yi hedef alan, "Bizim köylüden , Kadıköylü ve Mecidiyeköylü olmaz" pankartı açtı.UMUT HASRET GİDERDİGalatasaray’ın Kayserili oyuncusu Umut Bulut, Ankara’dan bu maçı izlemeye gelen yakınlarıyla özlem giderdi. Sarı kırmızılı oyuncuyu Hilton Kayseri Otelinde bekleyen Kemal Bulut, oğluyla sarılıp öpüştü. Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesinden olan Umut, Kayseri ve Ankara’daki yakınlarına buradan babası aracılığıyla selam gönderdi.

STAT TARİHİ GÜNLERİNDEN BİRİNİ YAŞADI

Kayserispor- Galatasaray maçı nedeniyle Kadir Has Stadı tarihi günlerinden birini yaşarken, iki renktaşın mücadelesinden öncelikle otel, lokanta, sucuk ve pastırma satıcıları karlı çıktı. Galatasaray kafilesindeki yönetici ve oyuncular ve Galatasaraylı taraftar yakınları için kilo kilo sucuk, pastırma ve mantı satın aldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.