1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Aslan Avrupa'da tarih yazdı

Aslan Avrupa'da tarih yazdı

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. Tur maçında Schalke 04 ile 1-1'in rövanşında Almanya'da karşılaştı. Sarı-Kırmızılı temsilcimiz karşılaşmadan 3-2'lik galibiyetle ayrılarak çeyrek finale kaldı, Avrupa geleniğini sürdürdü ve tarih yazdı

A+A-

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Tur'unda 1-1'in rövanşında Schalke 04 ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Stadion Gelsenkirchen'de oynanan mücadeleden gülerek ayrılan taraf, 3-2'lik skorla temsilcimiz Galatasaray oldu. Bu sonuçla temsilcimiz Galatasaray, Devler Ligi'nde adını çeyrek finale yazdırdı.

Maçın ilk yarısında oldukça iyi bir futbol sergileyen Galatasaray, 17. dakikada Roman Neustadter'in golüyle yenik duruma düşse de; 37. dakikada Hamit Altıntop ve 42. dakikada Burak Yılmaz'ın golleriyle devreyi 2-1 önde kapattı.

İkinci yarıda daha iyi futbol oynayan taraf olan Schalke 04, 63. dakikada Michel Bastos  eşitliği yakalasa da; bu gol tur için yeterli olmadı.


Kilearşılaşmanın son dakikalarında temsilcimizin kalesini abluka altına alan Schalke 04 defansında açıklar verdi. Karşılaşmanın 90+5. dakikasında Umut Bulut Galatasaray'ı öne geçiren golü kaydetti.

Bu sonuçla temsilcimiz Galatasaray, sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrılarak adını Devler Ligi'nde son 8 takım arasına yazdırdı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final mücadelelerinde ilk maçlar 2/3 Nisan'da, bu maçların rövanşları ise 9/10 Nisan'da oynanacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.