1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Artık gün sayıyor

Artık gün sayıyor

Savunmanın solunda ciddi sıkıntı yaşayan Beşiktaş, Reto Ziegler'le el sıkışıp krize noktayı koydu. İsviçreli futbolcu, Juve'den bonservisini alacak ve Kartal'a resmi imzayı atacak

A+A-

Sezonun ilk yarısında Beşiktaş’ın başı savunmanın soluyla dertteydi... Uğur Boral’ın beklentilerin çok uzağında kalması, İsmail Köybaşı’nın sakatlığı ve Emre Özkan’ın da vasatı aşamaması nedeniyle teknik direktör Samet Aybaba köşeye sıkışmıştı. Transfer döneminde ilk olarak bu bölgeye takviye yapmayı hedefleyen Siyah-Beyazlılar, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forması giyen Reto Ziegler’i gündemine aldı. Bonservisi Juventus’ta bulunan İsviçreli futbolcuyla seneliği 800 bin Euro’dan anlaşma sağlayan Siyah-Beyazlılar, menacer konusunu da Ziegler’den çözmesini istedi.
Menacer ücretini o ödeyecek
Reto Ziegler’in de menacerine olan 50 bin Euro’luk ücreti cebinden ödeyeceği kaydedildi. Ziegler, bonservisini de Juve’den kendisi alacak. Dün transfer konusunda bir açıklama yapan Başkan Orman, “Ziegler’le şu an için bir anlaşmamız, atılmış bir imza yok. Ancak transfer listemizde olduğunu söyleyebilirim” diyerek, bu iddialara yeşil ışık yaktı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.