1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Annua Baby Care

Annua Baby Care

Doğal ve organik yaşam ile kozmetik arasındaki marka.

A+A-

Annua Anne Bebek ürünleri insan sağlıgını en ön planda tutarak Fitoterepi(bitkilerle tedavi) ilkelerine bağlı fitokozmetik (bitkisel kozmetik) üretimi yapmaktatır. Paraben, ftalat, silikonlar renklendirici ve koruyucu gibi insan sağılını tehdit edebilecek hiç bir madde formullerimizin içerisinde yer almaz.

İlkelerimiz Doğallık Fitoterapi (Bitkilerle tedavi) değerlerinin araştırılması ve geliştirilmesi Aromaterapi (Uçucu yağlarla tedavi) değerlerinin araştırılıp geliştirilmesi beden, zihin ve ruh sağlıgını iyi etkileyen formüller yaratmak Çevreye saygı, insan sağlığına özen gösteren fitokozmetikler oluşturmak.

 

Göğüs ucu bakım kremi
 
Ecocert yenilebilir sertifikalı konsantre Annua Shea Yağının Yararları Özel bir teknoloji ile üretilen bu saf konsantre besleyici formül göğüs ucu çatlaklarını nemlendirerek tahrişlere karşı cildi korur. 
 
Göğüs ucunda yarayı nemlendirir, hassasiyeti yatıştırır. Annua Shea yağının yarattığı tabaka perde görevi görür ve cildi besler. Yağlı his bırakmaz, sürdükten sonra durulanmasına gerek yoktur.
 
Hiçbir sentetik kimyasal katkı maddesi bulunmayan saf konsantre içeriğiyle hamilelik sırasında oluşabilecek göğüs ucu çatlaklarını azaltıp, yeni çatlak oluşumunun önüne doğal bir set kurar.
 
Her emzirmeden önce ve sonra kullanılması tavsiye edilir.
 

Çatlak önleyici krem

İçerisinde Ecocert sertifikalı Annua shea yağı, doğal jojoba, badem ve antioksidan özellik taşıyan üzüm çekirdeği yağı bulunmaktadır.

Annua Shea yagındaki antioksidanlar  ve A, D, F, E vitaminleri hücreleri yeniler. Cildi nemlendirir, dokuları ve cildi besler.
 
Ciltte oluşan çatlakların oluşumunun önlenmesine ve iyileştirilmesine yardımcı bakım sağlar.
 
Jojoba yağı; Annua çatlak önleyici krem içeriğindeki vitamin ve minerallerden kaynaklı cildinizi nemlendirir yumuşatır, yatıştırır. Hücre yenilenmesini hızlandırdığından cildi canlı tutar, deri yaşlanmasının önüne geçmeye yardımcıdır. Doğum öncesi ve sonrası kilo değişiklikleri nedeniyle olabilecek çatlakların bakımı yapar.
 
Badem yağı; Bebek bakımı için vazgeçilmez bir yağdır, bariyer oluşturarak cildi nemlendirir ve yumuşatır.
 
Üzüm çekirdeği yağı; Tespit edilebilmiş en güçlü “antioksidanlardan” dır. E vitamininden 50, C vitamininden 20 kat daha güçlü etkisi vardır, antioksidan etkinliği sayesinde cilt yenilenmesine ve onarılmasına yardımcı olur. Ciltteki bağ dokusunu güçlendirir, cildin sıkılaşmasını ve elastikiyetini artırır.
 
ANNUA ürünleri Anne ve bebek için, doğal ve güvenli ürünlerdir. 
 

Tel: 0 212 210 07 60
Web: www.sedasakaci.net
E-mail: [email protected]

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.