1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Anadolu Efes, zafere doymuyor!

Anadolu Efes, zafere doymuyor!

THY Euroleague Top 16 E Grubu maçında Anadolu Efes, Alba Berlin'i deplasmanda 91-86 yenip sekizinci galibiyetine uzandıTHY Euroleague Top 16 E Grubu’nda dokuz maçta yedi galibiyetle ikinci olan Anadolu Efes, tek galibiyeti olan Alba Berlin’e konuk oldu.Ma

A+A-

THY Euroleague Top 16 E Grubu’nda dokuz maçta yedi galibiyetle ikinci olan Anadolu Efes, tek galibiyeti olan Alba Berlin’e konuk oldu.

Maça iyi başlayan Berlin ekibi oldu. 3 dakika geride kalırken 10-5’lik üstünlük yakalayan Alman temsilcisi, daha sonra Anadolu Efes’e engel olamadı. Semih Erden ve Josh Shipp’in etkili oyunuyla Efes ilk çeyreği 28-24 önde geçti. İki takımın da 22’şer sayı bulduğu ikinci set sonunda ise devreyi 50-46 Anadolu Efes üstün kapattı.

Üçüncü çeyreğe kötü başlayan Anadolu Efes, periyodun sonlarına doğru toparlanıp 68-68’lik sonuçla karar çeyreğine girdi.

Son çeyreğe Sinan Güler’in sayılarıyla başlayan lacivert-beyazlılar, 5 dakika 55 saniye kala farkı yediye yükseltti. Daha sonra toparlanan Alba Berlin, Derrick Byars’ın üçlüğüyle 81-81’le dengeyi sağladı. Son bölümde ise Jordan Farmar’ın sazı eline almasıyla öne geçen Anadolu Efes, zorlu maçı 91-86 kazanmayı başardı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.