1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Almanlarla bilet pazarlığı

Almanlarla bilet pazarlığı

Galatasaray bugün Veltins Arena'da Alman temsilcisi Schalke 04'le çok önemli bir maça çıkacak. Sarı Kırmızılı taraftarlar ise tarihi maça canlı tanıklık etmek için sıkı bir pazarlığın içine girmiş durumda

A+A-

Galatasaray'ın çeyrek final yolundaki kritik maçına saatler kaldı. Cim Bom'a gönül veren milyonlarca taraftar maçı nerede ve nasıl izleyeceğinin planını çoktan yaptı bile. Karşılaşmayı yerinde takip etmek isteyen binlerce kişi ise sınırlı sayıdaki biletlere ulaşmak için hafta içinden bu yana büyük uğraşlar vermekte. Schalke Kulübü tarafından Galatasaray taraftarına ayrılan yaklaşık 2700 bilet ise çoktan tükendi. Takımını yalnız bırakmak istemeyen Türk taraftarlar ise maça girmek için her türlü yolu deniyor.

Bugün ortalıkta dolaşan bilgilere göre, birçok Galatasaray taraftarı Schalkeli taraftarların kombine biletlerini satın alma yoluna yöneldi. Tarihi mücadeleyi kaçırmak istemeyen Türk taraftarların, Alman kombine sahiplerine tek maç için 1500 Euro'ya varan ödemeler  yaptığı gelen bilgiler arasında.
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.